Bebudak Baik =)

Jom Bergaya Sakan Dengan Koleksi Tudung Ariani & Barangan ZALORA!


Wahai wanita-wanita bertudung di luar sana! Di sini Tok Penghulu Kampung Serkap Jarang ada berita hangat nak habaq kat hampa semua! Kalau wanita-wanita bertudung di luar sana tau ni, opkos meloncat tak henggat dunia ni. Apakah berita terbaik sangat tu?



Hah! Korang nak jadi secantik dan sejelita seperti Dato' Siti Nurhaliza serta Nurul Syuhada kat atas tu? Nah, inilah masanya dong. 








Antara koleksi yang ARIANI keluarkan untuk tahun ni :

Selendang Ariani Ekslusif



Selendang Ariani Ekslusif Koleksi Siti


Selendang Ariani Ekslusif dengan Renda



Selendang Jingga Ariani Ekslusif Sld French Lace


Selendang Putih Ariani Ekslusif Sld French Lace



Selendang Hijau Epal Dua Tone



Set Selendang & Inner Aleesya Jingga Cair Bermanik


Segala mak nenek ada kat page Zalora ni antaranya beg tangan, baju, blaus, seluar, kasut, jam tangan, aksesori dan banyak lagilah yang boleh dipadankan dengan set tudung Ariani ni. Tak tertaip kalau nak tulis kat sini. Kebas tangan iols uols! Muehehehe



Sekarang ni ZALORA tengah buat promotion besar-besaran tau. Diorang ada bagi Diskaun RM20 kepada pelanggan-pelanggan tersayang diorang. So, kalau nak pi lah ramai-ramai pakat kelebek-barang-barang diorang, mana tau ada yang berkenan di hati =D


Kalau teringin sangat nak nampak anggun serta jelita macam Dato' Siti Nurhaliza serta Nurul Syuhada kat atas tu. Apa tunggu lagi, celapak la laju-laju hentak page kat bawah ni! =D






P/S: Insyaallah, ada sedikit buah tangan dari ZALORA kepada hengkorang-hengkorang yang rajin komen-mengomen kat bawah ni. Mohon tinggalkan e-mail ya wahai Cik Bedah - Cik Bedah sekalian alam. Siapa yang bertuah, bakal di contact kelak! Muehehehe =D


Kalau suka boleh lah LIKE =)
               

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)