Bebudak Baik =)

SERANG RESTORAN KAK SU LAKSA BERAS!!

Ada sapa2 hantu LAKSA tak kat sini??? S.M kalau dengan laksa pantang dipelawa terus NGAP! hahahah....korang bagi je laksa apapun kat S.M laksa Belacan ke, laksa Serawak ke, laksa lemak ke, laksa celop tepung ke(ada ke?hehehe), laksa sabah ke, laksa pineng ke, laksa kedah ke(semua negeri aku angkut sekaki..hakahakhak)....semua S.M tibai. cuma tolak batu ngan kayu je x makan...kalau boleh makan rasanya dah lama daaa batu ngn kayu tu S.M sental...kihkihkihkih....


Hari tu ada, gi jalan2 kat Perlis , pastu ternampak laaa org yg teramat ramai dok beratur kt satu kedai nie...Mak Aiiii.......sekali tengok ada mak cik tu dok cedok KUAH LAKSA daaaaa....

Pastu apa gi, terus ajak Mama(Hoi sejak bila ko panggil Mama pulak ni!hehehe) S.M gi situ....ZasssSssZauuPpp! Laju je pegi....








LAKSA BERAS KUAH BELACAN! 

Kuah dia memang likat & dapat rasa isi ikan diaaa..... nie S.M dok upload gambar nie pun air liur meleleh-leleh gak rrrr...hahahah... :D




 Fresh Oren Madu (madu Khaula kut..yg iklan kat tv tu..hekhekhek)


S.M tgh diet skrg nie...tu yang order fresh oren je tu...hahahah....(diet laaa sgt, melantak laksa sampai sepinggan setengah tu apa Cer? hihihihi)









Memang laksa Kak Su Kuala Perlis nie, terbaik dari ladang kelapa sawit laaaa....Kalo x silap S.M, Jalan-Jalan Cari Makan pernah terjah kat Restoran nie kutt...kalau korang ada pegi cuti ke, jalan-jalan kat perlis ke kan. Gi singgah kat Restoran Kak Su tuuu.... S.M gerenti Korang akan puas hati punya laaa...kalo x puas hati gak , korang jumpa ngn Owner restoran tu sendiri lahhh...hahahah....

K,BYE! :)


P/S: KALO ADA LAKSA KAT TEMPAT KORANG YG KORANG RASA BEST...BAGITAU KAT S.M YAW! 

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

GAMBAR KELAKAR LAWAK JENAKA!!

Hari nie...memang tension gila dgn keja makin hari makin macam bukit...adussss!! S.M x nak tangguh keja, makin banyak nnt kan? Tu laa orang tua-tua ada cakap (asyik orang tua2 je cakap...bila nak kasi change kat muda pulek...hahahah gurau ja!) makin kita dewasa makin banyak yg kita kena fikir.....betul x? kadang2 tu S.M cam teringin nak balik masa zaman S.M pakai lampin dulu...hahahah...x senonoh langsung..kihkihkih...best Oooo... time tu.... x yah nak fikir2...makan, pakai, mandi, berak(seyes x senonoh... haha...) semua Mama ngan Papa buatkan (Padahal kat rumah panggil mak ngan ayah je...tetiba Papa Mama bagai...hahahah) .


Tapi tu laaa...orang cakap hidup nie kena teruskan x boleh patah balik kan? tapi nak buat camna, masalah yang datang tu orang tua-tua cakap (orang tua2 lagi...kihkihkih) normal laaa dalam alam kehidupan seseorang..korang bayangkan kalau semua kat dunia nie Happy gud Lucky jaaaa...memanjang..x ke pelik namanya tu?? ehekhekhek<--gelak katak puru.... tapi jelez gak ngan 2 orang kawan S.M yg seoffice ngan S.M tu...Asyik gelakk jeee..cam x dak masalahpun...hahaha...sorry Yana ngan Shafa Termension cerita korang kat sini plak jangan marah yeeeeeeeee...hehehh... tapi diorang cute miut, comey lotey, Vogue & macam2 lagilah..(saja kasi bodek sikit, kut2 laa diorang belanja kerepek ke hape ke kan?...kihkihkih)

Dalam keadaan yang teramat tension nie, S.M pun Godek2laaa gambor kelakar kat Google yg Famous almous tu...hhahaha...korang tengok la sendiri gambar yang bagi S.M boleh gak laaa hilang kan tekanan perasaan bila Mood korang tiba2 K.O ke hape ke kan...




























































Gambar last sekali memang x leh blah...Motiff??? Motif dia kalo korang x mampu nak pegi Sauna ke hape ke kan...ni laa S.M rasa cara terbaik kuuuttt nak hilangkan STRESSSS selepas seharian penat bekerja.....HahaHahaAhah.....


K,BYE! :D


P/S : TEKAK NIE CAM MENGIDAM NAK MAKAN CENDOL PULUT PLAK...KAT TEMPAT KORANG KALO ADA CENDOL PULUT YG BEST2..HELLO2 S.M YE! =P (lama2 badan pun mengalahkan cendol pulut, mau xnya asyik mengcekik jee kan..heheheh)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

Red Carpet Di ABPH 2012!!

FUH! Tahniah laaa pd pelakon berbakat Aoran Aziz ....Coz dapat anugerah dan merangkul title Pelakon Paling Popular semalam kat ABPH. So, Hari nie S.M x nak citer sapa menang sapa kalah semalam....S.M nak hidangkan gambar2 menarik RED CARPET dekat ABPH semalam.....kepada yang TERpopular tu S.M nak ucapkan tahniah laaa kan, sapa yg kalah tu cuba lagi laa taun depan yaaa.... :)


SEkitaR gambar Red Capet ABPH 2012!




JENG! JENG! JENG! ! ! 



























































































































Camna?? Ok Ke KO baju diorang???? Judge sendiri lah yeee... kuikuikuikui...
  

K, BYE! ^^

P/S : Suka Tengok Baju NORA DANISH cute! =)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)