Bebudak Baik =)

Santan Manis Jadi P.A Encik Mimpi Sekarang?

Sawaaadiikkkaapp kun krapp krapp Korang!!! Lamanya aku rasa tak datang jenguk sini dah! Makin bersaawang aku rasa blog ni. Adoyai! Cik Tipah kepayung asyik dok tanya je bila nak update blog? Bila nak update blog? Cik Tipah kepayung oi, SM dah jadi P.A artis sekarang ni. Jangan nak meroyan suruh update sangatlah. Im a busy Man sekarang. Amboi.. kemaheng kekwat ye ko sekarang SM! Kang ada yang kena tembak dengan senapang buluh jugak kang mamat ni sampai terlentang! Muehehehehe

Ko rasa percaya kah aku dah jadi P.A Encik Mimpi sekarang? Sebab tu lama tak hudpate blog? *Sesambil feeling effect daun kering berselerak jatuh kat muka sendiri

Memang tak lah nak jadi P.A artis! Artis mana nak ambik aku jadi P.A dorang weh?! Nak urus diri sendiri pun tak betul! Ni plak, nak urus orang lain. Puih la SM! Puih! Puih! Puih! Puih! Muehehehehe






Muka aku macam nak mintak penyapu dalam gambar ni. Muahahahaha


Tajuk atas tu, memang mintak nak kena campak dalam jeram gunug berapi lah kan. Amendelah tajuk ko ni SM?! Tajuk tak match langsung dengan isi. Aku bab-bab nak buat karangan bahasa melayu ni kat sekolah dulu, memang puas memikio menatang amende nak tulis dalam karangan tu. Sampai aku sendiripun tak paham amende yang aku tulis, apatah lagi cikgu aku? Bhahahahaha


Lepas aku jumpa dengan Encik Mimpi ni, sebenarnya aku ada plan jahat devil gila masa tu dengan kawan aku! Nak tahu plan apa yang jahat sangat tu? Sila ah skroll baca sampai habis! Muehehehehe =D



Actually, masa ni ada event budak-budak UKM kat Bangi Gateway. Encik Mimpi macam bukak both dia kat sini. Sebab tu terjumpa beliau kat sini. Boleh tahan gebang jugak ah Encik Mimpi ni dok melayan peminat-peminat beliau kat situ. Bila dah start bersembang dengan Encik Mimpi. Pergh! Macam sembang dengan member-member yang dah kenal seploh tahun! Siap main batu seremban lagi dengan beliau masa tu tau! Agak-agak ah kalau ko nak gebang pun SM! Hazab nawww kalau Encik Mimpi ni nak main batu seremban dengan aku. Mau terkopek topeng tu kalau beliau main batu seremban! Muehehehe

Masa beliau tengah-tengah susun baju CYNTA, yakni business beliau (baju CYNTA), Masa tu tengah azan asar tak silap aku. Lepastu, beliau macam nak pergi solat lah masa tu kan. Aku dengan member aku plan baik punya, antara plan aku dengan member aku :

Kawan SM: Wei Santan, jap gi kan E.M(Encik Mimpi) nak pergi solat asar. Masa beliau nak ambik air sembahyang tu,  apa kata ko terus snap gambar beliau laju-laju!

SM: Ko nak mampus ke apa! Kang tak pasal aku bertumbuk dengan E.M plak kang dalam surau tu!

Kawan S.M: Alaaah! Ko buat ah Santan! Sekali ni je aku merayu meronggeng kat kau! Plisssss!*sesambil kibas-kibas bulu mata

S.M: Yelah ! Yelah! *Memang confirm akan bertumbuk dengan E.M japgi kat dalam surau! 



Korang rasa E.M kantoi tak dengan aku? Korang rasa aku dapat ambik tak gambar E.M kat dalam surau tu? Jeng! Jeng! Jeng! Sila skroll bawah kalau nak tengok berjaya ke idok aku ambik E.M dalam surau tu! Bhahahahaha


-







-










-










-














-









-














-









-














-









-














-
























(Sikit lagi skroll tu)
























-
























-























-
























-
























-

























Eh korang! Tiba - tiba akak Farah Wahidah ajak pergi makan Pasembor Pak Awang plak. Nanti ah aku tunjuk muka E.M tu kat next entry eh! Sila jangan maki aku secara bermuafakat ok! Muehehehehe =D


Habis lah aku, dicerca oleh masyarakat lepas ni sebab mempermain-mainkan emosi orang sampai tak stabil. Sebelum korang nak maki, cerca, menghina aku. Boleh lah sesambil tu korang maki, hina and cerca aku kat instagram aku nih, Kat https://instagram.com/santanmanis/ . Kalau nak tengok aktiviti tak berfaedah aku buat masa cuti sekolah, cuti Thaipusam mahupun cuti hari nurse sedunia, boleh je korang menapak kat insta aku tu. Boleh ah kita meronggeng sakan kat situ secara berkuak rentang! Tak gituh Cik Eton? Muehehehehe


Sampai di sini sahaja berita terkini pada hari ini. Saya karam Sing Sam Seenng! Melaporkan dari tempat kejadian! Kita kembali ke Sri Pentas! Muehehehe =D





BYE


Makan ubi, sesambil naik morbike, meh ah LIKE =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)