Perghh!!! Terbaik Tahap Karipap Telur Ah Wani!

Hari ni aku nak cerita sikit pasal budak wani ni. Kenal tak dengan si wani ni? Siapakah beliau? Tunangan aku kah? Skandal masa zaman main congkak bawah rumah masa kecik kecik dulu kah? Ataupun wani ni merupakan salah seorang penjual karipap telur? Sebab, tajuk kat atas tu ada unsur unsur karipap telur? Oh men!!! Tak payah nak merepek syaitoooonnnn nirrrajimm sangat lah kat sini. Kang ada yang mengtekdarah terompah jamban pulak kang, sebab meroyan tak bertempat! Tak gitu cik Ainon? Muehehehe =D


Wani? Ohh. Sekali dengar suara beliau membuatkan hati gua cair beb. Tapi sayang seribu kali sayang, umur abang Santan dengan Wani, sangat ah jauh naw bezanya antara kita dek. Sebab umur Wani sama dengan adik abang Santan yang nak ambik SPM tahun ni. Arghhh!! Punah! kehkehkeh


Kalau nak merepek, sampai ke sudahpun tak habis. Ya udah semuanya ibuk ibuk, bapak bapak yang ganteng ganteng di luar sana. Enggak usah ributtttt ributttan dong, ayuh! ikut gue, gue mau ceritain serba sedikit tentang si Wani ni. Ayuh dong bergoyang gerudi dulu. Asiiiikkkkkkk bangeeeettttt!!!! =D








Haaa!!! Ni lah Waninya! Kenal ke idok? Sebenarnya si Wani ni aku jumpa beliau dekat youtube semalam. Bosan bosan, tak ada kerja nak buat, tu yang menggelabah bulu tangkis dok bukak youtube sambil melalak-lalak macam orang terputus fius sorang diri kat bilik tu.


Sampai roomate aku nak bergayut dengan awek terchinta beliaupun tak senang duduk, dek kelalakkan aku yang tak hengat dunia tu. Itulah sebabnya, yang boleh terjumpa dengan beliau iaitu si Wani ni hah. Bukak je video beliau, Perghhh! ramai gila bantal kot orang dok view video si wani ni. Apa lagi, layan ah! Kemaheng tragik nak mampos explanation suasana nak bukak youtube tu aje dah melimpah ruah isinya hah. Bahasa Melayunya nak dapat A pun susah nawww. Mencik kite! *gedik. Muehehehe



Dengar je suara dia, perghh!!! Terus berrrrangan duduk dekat atas awan awangan sambil hayun hayun gitar macam nak cari pasal dengan Rozita Che Wan. Eh? Kekehkeh. Sedap nak meninggal jugak ah suara adik Wani ni! Kalau nak kata si Wani ni copy paste Najwa Latif ataupun Bobo. Rasanya tak jugak kot, sebab suara dia lain sikit dari Najwa Latif, dengan Bobo? Memang tak ahhhhh!!! Yang penting abang Santan nak support Wani kawww kaww punya kat sini. Sebab apa nak support Wani? Mana ah tau nanti boleh tompang glammer pat ploh pat kaki sekali. Ada la jugak tempias zass Zass Zass glammernya tu. Keiinnnn??? Buuuk! Kena hempuk kepala dengan baldi simen kedai Ah Chong sedas! =D






Apa apapun aku rasa suara dia boleh pergi jauh ni. Hilang stress kepala hotak berserabai kejap bila dengar si Wani ni cover lagu Hafiz & Rossa - Salahkah. Perghh!! Terbaik ah! Sentap cik Ainon kalau dengar ni. Kakahkah


Nah! Aku tolong uploadkan video si Wani ni untuk santapan korang. Hafiz & Rossa - Salahkah, cover by Wani :


video


Nak dengar lagi lagu-lagu lain cover si Wani ni? Lagu can ma li can kak Tipah payung ada ke tidak? Kalau nak tau lagu can ma li can kak Tipah payung tu ada ke tidak, korang boleh hentak kuat-kuat dengan jejari lentiks korang tu kat SINI sambil lompat bintang!


Dengar cerita beliau sudah dilamar oleh seorang komposer dah. Meletoppss tak henggat laa beliau lepas ni! Kalau dah glammer tu jangan lupa abang Santan ye dik! Miangsss nakss mampusss la pulaksss. Muehehehe




BYE.


Like lah sikit =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

Jom Cantik Gebus Gebas Bersama B'Vite! :D


Pheeeeeewwwwiiittt!!! Apo khabar Cik Jah, Cik Jah, Cik Senah, Cik Senah di luar sana?! Hah... Harini nak review lagi satu produk terrrrrrrlajak larisss! Apokah dia? Yang penting, produk ni dapat menchanteekkan kulit anda serta menjadikan kulit anda gebus gebas nak mampus selepas try test! Insyaallah (Intro tersangatlah hauk meroyan!) Muehehehe =D





Ni lagi satu product daripada Legacy Secrets, B'VITE. Pernah dengar ke tidok? Kalau tak pernah dengar meh sini beratur panjang-panjang kat belakang cikgu Santan, Cikgu Santan nak terang secara berkuak rentang kat anak anak murid ku sayang. =D

B'Vite ni produk untuk menggebu gebaskan kulit serta anti aging. Bagi yang ada masalah muka berjerawat simen konkrit, kulit kusam menyingga bak dayang senandung, muka mudah nak didekati dengan bintik bintik awang hitam mahupun jeragat yang degil naww nak hilang tu, sesuai sesangatlah try amalkan produk B'Vite ni. 





Kompem lepas try guna produk B'Vite ni, ramai wanita wanita mahupun pria pria diluar sana akan mengfewit-fewitkan kat korang. Sebab apa wanita wanita mahupun pria pria dok nak mengfewit fewit  kat korang pulak? Sebab mulut diorang tumbuh ketumbitkah? Oh! Tidak sama sekali. Sebab utamanya ialah bila korang amalkan B'Vite ni, sangat banyak khasiat tok nenek kebayan didalamnya, antaranya ialah : -

1) Tersangatlah membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit korang supaya nampak awet muda selalu.

2) Membuat kulit korang lebih gebu gebas dan cerah! "Sambil melompat kegirangan!

3) Mencegah kulit yang hauk dan kusam tampil lebih lembut dan glowing!

4) Mengurangkan garis kedut kedat kedit di muka. 

5) Mengatasi masalah hitam di bawah mata, jerawat serta bekas jerawat yang berkampung kat muka.

6) Membantu menjaga kesihatan rambut, mata serta sistem pencernaan. Kata mudahnya, senang nak berak.

7) Menghilangkan kesan parut dan noda hitam dengan tangkas!

8) melembab serta meneutralkan kulit & menjaga kadar air kulit supaya kulit tak kering. 

9) Mengeluarkan toksik & racun tubuh!

10) Membantu mengatasi masalah kelelahan, letih, lesu serta kram otot! 




Produk B'Vite ni bukan saja membuatkan kulit muka menjadi gebus dan gebas! Beliau jugak sangatlah baik untuk kesihatan dalaman serta memperbaiki sel sel darah dalam badan supaya kekal cergas dan sihat senantiasa (Ayat bahasa Melayu sangat ko! =D) Banyak pulak tu bahan bahan berkhasiat yang terdapat dalam produk B'Vite ni.

Antara kandungan yang meletop kebabom terdapat dalam produk B'Vite ni seperti Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry, Aloe Vera, Soursop Leaf, Bilberry, Psyllium Husk, Argan Steam Cell, Apple Steam Cell, Grape Steam Cell, Alp Rose Steam Cell, Comfrey Root Steam Cell, Tomato dan banyak lagilah. Kang sebut semua kang terbuntang pulak nak baca kang. Muahahaha =D

Cara nak guna? Senang sajo Jemah oiii. Pertama. Ko ambik 2 sudu besar setiap pagi sebelum ko nak pergi kerja masa nak sarapan tu, telan sajo. Yang keduo, sangat ah digalakkan ko ambik 2 kali sehari supaya hasilnya boleh kalahkan Rozita Che Wan! Gitoo. Kehkehkeh




Harga? Murr murr saja. Sangat berbaloi aku rasa harga produk ni berbanding produk kesihatan lain yang ada diluar sana harga mencekek tulang ikan perkasam sampai beratus-ratus tu. Kalau Semenanjung Malaysia RM33.00, kalau Sabah & Sarawak RM39.00, kalau Brunei Darul Salam BRD18.00 dan kalau Singapore SGD18.00 sajo. Berapa banyak kalau daaaa.. Muehehe =D


Nak tempah? Mudah sajo. Jangan malu malu, klik saja link kat bawah ni hah. Semuanya peramah-peramah  belaka :)



So? Jangan menggelabah dulu kalau kulit muka tu kusam mahupun tak bertenaga macam zaman remaja belia dulu dulu. Telan saja B'Vite ni. Insyaallah dapat membantu. Semudah 1, 2, 3! Boleh? Muehehehe =D



BYE.


Kalau suka boleh lah LIKE =)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)