Bebudak Baik =)

SERANG RASAMAS!!!!

Sampai nak serang2 Rasamas! Apa keheynya pulak. Tak pasal2 masuk lokap! x da, camnie... sebenarnya, best gila hari nie, Coz baru je lepas habis Exam! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! hahahah! ( menjerit cam langsuirrrr!) kihkihkih.... Besa laa budak gila memang suka jerit camtu..hahah...termengaku la plak ! memang gila pun! gila nampak makanan (lantak3 lama2 bdan pun koi kembang! kikikiki)...


kalo x makan sehari, rasa cam migrain, tetiba lutut cam tercabut skru, senak kepala,x leh nak pikir , always nak marah2, Kepala rasa cam nak tercabut, tetiba perut rasa cam kurus sikit ( x ley blah! hahah!), cakap sorang2 cam orang gila, usus perut rasa cam nak tekeluar, tetiba rasa peha cam kempis sikit (hahah..macam la kempis sangat!) , banyak lagi laa tanda2 kalo S.M x mkn dalam masa sehari (24 jam).


So hari ni, baru jer lpas habis exam pper last!..apa lai HANG OUT laaaaa! hikhikhik<--gelak toyol! S.M pegi lepak kat Mega mall Kuatan, ngn mmber S.M. Saja nk hilangkan stress selama 2 minggu bertungkus-lumus study sampai x tido!( padahal buat taik mata sampai sekilo! kihkihkih) 



Ada la...gi shooping brg sikit utk bawak blik kat Kedah..pastu g popular jap nak beli buku ilmiah ( buku ilmiah?? mmmm....heheh) .. lepas gi Popular tu...lapooooooooooooor lark tetiba! hah! sudah! Perut wat hal lagi! hahahah... mula2 nk gi kat mkn kt Kenny Roaster, mmm...ramai gila ...beratur sampai sedepa panjang...malas laa nk gi beratur... hahahah.



Usha punya usha, nampak la Rasamas..kosong lark tu x ramai org! apa gi celapak la! tunggu lagi, da laa perut dok kokkrakkokkrek merengek mintak pelempang ish silap mintak nasi! (yg mintak pelempang tu S.M! kihkihkih<--semut gatal gelak!)....Dok usha menu kat situ, sekali ada NEW SET laa! apa gi celapak order terus! x dan pelayan kt situ tanya nk makan apa? Terus order! hahahh . mmg gelojoh gila! 






 
Menu set yg pelayan kat situ suggest! terliur tgk! hahah =D




Nampak jer cam ais kosong! tapi pergghhhh! sodap jugak laa ditolan! kihkihkih...bila minum rasa cam limau kasturi mix Epal Hijau slrrrpppp!.. hohohoh ^O^







Ambik set nasi punya "Roaster Rice"...malas laa ambik yg "Roaster Lada" sbb ada salad je x da nasi...kebulur S.M kalo x mkn nasi...MIGRAIN! hahahahah...Ayam mmg besh! Lembut cam tisu ayam dia! ( nampak sgt S.M penah lantak tisu..kuikuikui!)




Boleh tahan gak la dia punya dessert! nama benda alah nie "Topioco Cutlet With Ice Cream". x da laa rasa cam koteaw yg S.M penah citer kat ENTRY NIE! 





Sapa yg x try lagi tu pegi la cuba. harga berpatutan gak laaaa, boleh laa tahan rasa dia...  S.M mmg asyik melantak je keja . lama2 badan pun x tau laaa membesar TENGAH ke TEPI ke ATAS ke...tu laa nama dia TUMBUSARAN! hakhakhakhak<--gelak siput sedut! kalo merapu mengalahkan pontianak! kikikikiki =D. K, laa jumpa gi next entry! BYE!





P/S : AZAM NAK KURUS TAHUN NIE TERPAKSA DI TUNDA KE TAHUN HADAPAN! (HAMPPPPEHHH! hahahaah =D)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)