Serang Restoran B.I.M Futsal =D !!!

As-Salam ...sihat kah korang semua?? Harap semua dalam keadaan sihat sejahtera & comel2 belaka!heheeh =D hah! Entry kali nie pasal makanan lagi! (jangan harap laaa S.M nak kurus! Melahap jer keja..hahahah) S.M x kisah pun kurus ke gemuk ke janji aku bahagia.hahahah ;D....

Semalam, kelas S.M habis awal dalam pukul 11.30a.m camtuuu.... so, lepas pegi amik Slip exam kat ofis...S.M ngn memner S.M (Si Zufri, Si Abrar, Si Etie & Si Eisyah) lepas settle amik slip exam tu..kitwang plan laaa nak gi makan...Si Zufri plan nak pegi makan kat Restoran B.I.M Futsal...alaaa..nie lebih kurang cam "Foocourt" gak laaa lebih kurang. Yang bestnya kat situ ada sediakan WIFI percuma...hah..sesapa yang rasa2 bil broadband nak kna potong tuu..elok2 laaa datang on9 kat Restoran2 yg sediakan WIFI free.....hahahah =D. Yang best lagi kat sini kat bahagian atas ada sediakan tempat "Futsal". Tapi kena bayar laaa...(bankruppttt laaaa taukey kedai nie,  kalo suma nak free!hahah =D)... Tu laa nama Restoran nie "Restoran B.I.M Futsal" sebab dia ada sediakan pakej Futsal sekali :)

Masa nie, S.M First time kuar dengan Si Etie ngan Si Eiyah ni...tapi diorang sporting gak laaaa...mujur boleh masuk kepala gak ngn S.M ... hehehh =D !!!!


 Si Etie cute ngn Si Eisyah comeii =D ( kasi bodek ckit!hahahh )....



Milo Ais Kaw! S.M punya!! (^O____O^ ) hahah...(daa nampak daa perangai buruk lahap tahan gaban tuu..heheh =D)


Jus Buah Laici ! si Etie punya... =)



 Fresh Green Apple si Eisya punya! =P

ni lark Horlicks Suam si Zufri a.k.a ( Aegeo-> sebuah rancangan korea ) punya! "si Zufri nie tak ley minum, minuman yg ada Ais" x tau laa sebab apa.. "S.M bedal je suma, x kira sejuk ke panaz kee ..main sental jee janji kenyang & puas!" hahaha! =D





Kopi Ais kaw2 tu si Aray punya. si Ara x nak makan plak time nie...diet laa tuuu ..aduh... nie yg S.M jelezzz nie kalo ada org diet nie...huh! (S.M memang jenis yg x ley nak diet! daa try daaa tapi FAILED!) hahahah....





S.M order Nasi berlauk jeee...x nak laaa order Western Food tu suma! daa la tgh pokai time nie..makan je laa sekadar yg mampu! heheheeh ;)



Si Aray yg kepala "Licin" tuu & si Zufri yg cover muka tuuu....hahahah..sengal tul diorang nie..kepala memang masuk air sorang2! termasuk laaa aku! hahahah =D



Nasi ayam Cendawan Hot plate Claypot si Zufri Aegeo punya! Perghhhh...terbaik dari dusun kelapa mak ngah aku! hahahah =D




Koteaw sup claypot si Etie & si Eisyah punya...sedap gak laaa S.M rasa...tapi tawar sikit! hahah... Eisyah cakap " eh..Koteaw ni x rasa apa2 laaa....kuah pun cam air kosong jerr"..hahahh   ...makan jerr laa Eisyah Ooii.....hehehheheh (Tapi S.M rasa memang tawar pun, Owner kedai nie lupa letak garam ke hapE! T__T)





Bila....makanan di depan mata! Senyum sokmo! =D hahaha (kata orang S.M pun lebey kurang jerr! hahah =P)



Makan Time! =D nyum3! ( sebenarnya diorang dua org  nie junior S.M! =])


Last2 koteaw si Etie ngn si Eisyah nie x habiss...byk pulak tuuu.. kalo sedap  da lama S.M  habiskan  ..tapi tawar ckit...tu yg malas tuu....heheheheheh ( nak sedap jeee keja!) hahahah =D




Tengah fikir "camna nak habiskan koteaw nie"...heheheh =D




last sekali koteaw tu...biar jer teperuk camtu...diorang daa give up daaa nak habiskan...hahah =D. Tapi boleh tahan gak laaa makanan kat Restoran B.I.M Futsal nie..x de laa mahal sangat! macam2  gi ada jual kat sini, korang nak makan Western Food ke Claypot kee suma ada...order jerrr...sesapa yg duduk area Kuantan tuuu bolehh laa dtg try makan kat restoran nie.. Betul2 kat Indera Mahkota 2! k,laaa... nnti kita jumpa lagi next entry akan datang!! yew! hahaah... =D



BYE =)


P/S : Kalo ada tempat makan yang best2 kat tempat korang...bagitau ngn S.M yaw...boleh S.M gi serang kat sana pulak! hahahah =D ( S.M kalo melantak memang x ingat dunia!)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

6 comments:

Sharifah syazee said...

awat rs mcm knai..haha

Santan Manis said...

Rasa2 pun cam kenai gak..tapi tang mana ye?? >.<

akubersamaCahya said...

ce g jeniang, kedah.
restoran cen..
cendol perghh... mana dapat 2 higgit la ni yang sedappp. makanan pun power! ce try.. ^^v

Diyana Norman said...

perghhh nmpak sedappp!!

thanx folo hehee...folo sni gak

Santan Manis said...

Aku bersama cahaya: cam best je cendul tu...jeniang tu area mana? kena pergi ni!! hahah..tunggu jeniang nnt S.M sampai!boleh jumpa cik cahaya gak sana. ;)

Santan Manis said...

Diana Norman: cer la gi try ..sodap gak laaa.. ;)