Wira Malam??? Apekah itu?

Wira Malam? Apekah itu? Pontianak Harum Sundal Malam terbang bersiar-siar di waktu malamkah beliau? Ataupun beliau merupakan bekas jiran lama sebelah rumah aku dulu? Oh bukan! Semestinya tidak sama sekali wahai cucu-cucuku sekalian alam. Sebenarnya Wira Malam ni tak ada sangkut paut langsung dengan cerita Pontianak Harum Sundal Malam yang Maya Karin gebus gebas berlakon kat dalam filem tu, mahupun bekas jiran lama sebelah rumah aku dulu ke hape ke. Wira Malam ni, sebenarnya produk untuk kaum lelaki. Produk kaum lelaki? Macamana tu? Lelaki je ke boleh guna? Wanita pun nak guna jugak? Boleh ke tidak kalau wanita terjebak sama nak guna benda alah ni? Nak tahu lebih lanjut? Jom gebang bersama saya kat bawah ni! Muehehehe =D




Gambar rajah 1.5

Gambar rajah 1.5 tersebut menunjukkan Produk Wira Malam tersebut. Bagi kaum wanita yang tanya, produk ni sesuai jugak ke untuk kaum wanita? Sebenarnya, kaum wanita sangatlah tidak sesuai kalau nak pakai produk ni. Produk ni untuk kaum adam sahaja. Maaf menghampakan korang(yakni kaum wanita sekalian) Muehehehe. Kang, kalau kaum wanita guna kang, jadi lain plak kang. Elok-elok gebu gebas kulit tu, tak memasal-masal berbulu pulak kang satu badan. Dah menyesal tak hengat! =D




Alah, kalau wanita dia punya produk boleh guna Harum Malam. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Produk Harum Malam tu, bolehlah meroyan tak henggat tekan sampai pengsan kat SINI secara meletop gebaboom!!! =D

Jom aku nak cerita sikit tentang fungsi Produk Wira Malam ni :

@Mengoptimalkan fungsi testosterone lelaki

@Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah

@Melancarkan peredaran darah

@Meningkatkan kualiti ereksi dan tahan lama!

@Tidak menyebabkan jantung berdebar 

@Meningkatkan produksi androgen (hormone seksual lelaki)

@Memperbaiki jumlah sperma lelaki

@Membantu menyihatkan tubuh badan jika diamalkan setiap hari.




Bagi pengantin baru yang masih berkipas-kipas lagi tu, amat sesuai naw lah kalau si suami guna dan amal produk ni. Kalau pengantin lama nak gunapun tak ada masalah. Silap haribulan, pengantin lamapun boleh feeling-feeling macam pengantin baru. Muehehehe. Antara yang bagus pasal produk Wira Malam ni, Insyaallah dapat meningkatkan tahap kecerdasan mental mahupun fizikal yang tinggi serta menambahkan tenaga dalaman bagi kaum lelaki. Gila kau tak bagus! =D






Bahan-bahan yang ada kat dalam Produk Wira Malam ni, boleh tahan dasyat jugak ah, antara yang bestnya tentang bahan-bahan beliau :

@Butea Superba - Tahan lama bila ereksi.

@Tongkat Ali - Memantapkan tenaga seksual kaum lelaki

@Ginseng - Meningkatkan sistem ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol. Kalau yang badan berisi tu sangat baik ah kalau amalkan Jus Wira Malam ni.

@Saw Palmetto - Memberi kesan anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakan prostat. 

@Ashwag - sangat bagus untuk meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki

@Goji - Meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang

@Guarana - Menjadikan anda awet muda trang tang tang bila guna! Dan jugak sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh

@Epimedium - untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki

@Delima - Membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan

@Kismis- untuk mencegah anemia, serta memberi tenaga dan menjaga kekuatan tulang.

@Habbatussauda - Menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah
kebotakan!





Alah... Nak sihat tak payah nak malu-malu der. Hargapun aku rasa sangat ekonomi dan tak mahal sangat. Untuk Semenajung Malaysia cuma RM40 hengget sajo termasuk postage. Kalau Sabah dengan Serawak pulak RM45 hengget sajo termasuk postage, zap! Zup, Zip! terus hantar kat depan pintu rumah! Kalau pergi ambik sendiri dekat tuan dia lagi murah harga boleh dapat. Daripada melabur beli benda yang bukan-bukan, baik laburkan untuk kesihatan kita. Dapat jugak nak melompat-lompat bintang sampai ke awan dania, walaupun umur dah cecah 70 tahun masa tu. Tak gitu Pak Lebai Leman Semailku sayang?Muahahaha =D

Kalau rasa berminat nak tahu lebih lanjut lagi pasal Produk Wira Malam ni, korang boleh hentak dengan jejari lentiss runcing korang tu kat SINI. =D






Bagi Kak Senah Sanggul cekak pink, Kak Milah ronggeng berapi mahupun Kak Timah gerudi manja lenggang-lenggang kangkung tu, silalah suggest dekat cek abang cek abang tersayang ye. Alah... Untuk kebaikkan serta kebahagiaan bersama jugak kan. Tak salah pun. Muehehehe

Kepada abang-abang mahupun bro-bro di luar sana yang mempunyai masalah dalaman mahupun batin tu, boleh lah try dulu guna produk Wira Malam ni. Mana tau ngam. Apa-apapun kalau nak beli boleh lah klik secara bermarathon kat bawah tu hah. =D




P/S: Kita Sekadar Mencuba & Merancang, Segalanya Terserah pada-Nya =)



Kalau suka boleh lah LIKE =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

15 comments:

JJ said...

Ni produk SM ke? Kalau singapore boleh hantar tidak?

Santan Manis said...

JJ: Ini produk member blogger. Bukan produk SM. Cuma tolong post saja. Kalau JJ nak tahu lbih lanjut, cer tekan link SM kasi tu. =)

Anonymous said...

Aku dah cuba yang D Herbs punya tu. Hareemmm. habis duit aku. Macam nk cuba yg ni pulak la.

Anonymous said...

Assalamualaikum... Saya juga menjual Produk Harum Malam untuk kesihatan dalaman wanita. kalau berminat boleh SMS atau cantact saya 013-5467798 - Asmira :)

Sue Bee said...

SM buat product review..!!tahniah..

Sukma Haron said...

Produk baru ke nie...

Normi Nieza said...

review jgn tak review yer sm..:)

Santan Manis said...

Sue Bee: Tq friends :)

Santan Manis said...

Sukma Haron: hahaha... pun bolehhh :D

Santan Manis said...

Normi: iyolah tu. hehehe :D

Anonymous said...

Salam... saya nak tanya, saya mengalami masalah lemah tenaga dan umur saya sudah lingkungan 50 an, tapi saya juga ada masalah asma. Boleh ke kalau amalkan produk ni? sbb saya juga ada ambik ubat2 sampingan yg lain. tq

Santan Manis said...

waalaikumusalam... insyaallah boleh amalkan, kalau Encik nak tahu lebih lanjut, boleh klik dekat link yang saya bagi tu :)

Anonymous said...

Ak dah serik pakai yang D herbs terlajak laris tu. X sangka search2 jumpa produk ni. ok bakal di cuba :)

Mek Onie said...

siap rajah 1.5 lagi tau SM ni,hahaha

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)