Bebudak Baik =)

Jom Cantik Gebus Gebas Bersama B'Vite! :D


Pheeeeeewwwwiiittt!!! Apo khabar Cik Jah, Cik Jah, Cik Senah, Cik Senah di luar sana?! Hah... Harini nak review lagi satu produk terrrrrrrlajak larisss! Apokah dia? Yang penting, produk ni dapat menchanteekkan kulit anda serta menjadikan kulit anda gebus gebas nak mampus selepas try test! Insyaallah (Intro tersangatlah hauk meroyan!) Muehehehe =D





Ni lagi satu product daripada Legacy Secrets, B'VITE. Pernah dengar ke tidok? Kalau tak pernah dengar meh sini beratur panjang-panjang kat belakang cikgu Santan, Cikgu Santan nak terang secara berkuak rentang kat anak anak murid ku sayang. =D

B'Vite ni produk untuk menggebu gebaskan kulit serta anti aging. Bagi yang ada masalah muka berjerawat simen konkrit, kulit kusam menyingga bak dayang senandung, muka mudah nak didekati dengan bintik bintik awang hitam mahupun jeragat yang degil naww nak hilang tu, sesuai sesangatlah try amalkan produk B'Vite ni. 





Kompem lepas try guna produk B'Vite ni, ramai wanita wanita mahupun pria pria diluar sana akan mengfewit-fewitkan kat korang. Sebab apa wanita wanita mahupun pria pria dok nak mengfewit fewit  kat korang pulak? Sebab mulut diorang tumbuh ketumbitkah? Oh! Tidak sama sekali. Sebab utamanya ialah bila korang amalkan B'Vite ni, sangat banyak khasiat tok nenek kebayan didalamnya, antaranya ialah : -

1) Tersangatlah membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit korang supaya nampak awet muda selalu.

2) Membuat kulit korang lebih gebu gebas dan cerah! "Sambil melompat kegirangan!

3) Mencegah kulit yang hauk dan kusam tampil lebih lembut dan glowing!

4) Mengurangkan garis kedut kedat kedit di muka. 

5) Mengatasi masalah hitam di bawah mata, jerawat serta bekas jerawat yang berkampung kat muka.

6) Membantu menjaga kesihatan rambut, mata serta sistem pencernaan. Kata mudahnya, senang nak berak.

7) Menghilangkan kesan parut dan noda hitam dengan tangkas!

8) melembab serta meneutralkan kulit & menjaga kadar air kulit supaya kulit tak kering. 

9) Mengeluarkan toksik & racun tubuh!

10) Membantu mengatasi masalah kelelahan, letih, lesu serta kram otot! 




Produk B'Vite ni bukan saja membuatkan kulit muka menjadi gebus dan gebas! Beliau jugak sangatlah baik untuk kesihatan dalaman serta memperbaiki sel sel darah dalam badan supaya kekal cergas dan sihat senantiasa (Ayat bahasa Melayu sangat ko! =D) Banyak pulak tu bahan bahan berkhasiat yang terdapat dalam produk B'Vite ni.

Antara kandungan yang meletop kebabom terdapat dalam produk B'Vite ni seperti Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry, Aloe Vera, Soursop Leaf, Bilberry, Psyllium Husk, Argan Steam Cell, Apple Steam Cell, Grape Steam Cell, Alp Rose Steam Cell, Comfrey Root Steam Cell, Tomato dan banyak lagilah. Kang sebut semua kang terbuntang pulak nak baca kang. Muahahaha =D

Cara nak guna? Senang sajo Jemah oiii. Pertama. Ko ambik 2 sudu besar setiap pagi sebelum ko nak pergi kerja masa nak sarapan tu, telan sajo. Yang keduo, sangat ah digalakkan ko ambik 2 kali sehari supaya hasilnya boleh kalahkan Rozita Che Wan! Gitoo. Kehkehkeh




Harga? Murr murr saja. Sangat berbaloi aku rasa harga produk ni berbanding produk kesihatan lain yang ada diluar sana harga mencekek tulang ikan perkasam sampai beratus-ratus tu. Kalau Semenanjung Malaysia RM33.00, kalau Sabah & Sarawak RM39.00, kalau Brunei Darul Salam BRD18.00 dan kalau Singapore SGD18.00 sajo. Berapa banyak kalau daaaa.. Muehehe =D


Nak tempah? Mudah sajo. Jangan malu malu, klik saja link kat bawah ni hah. Semuanya peramah-peramah  belaka :)



So? Jangan menggelabah dulu kalau kulit muka tu kusam mahupun tak bertenaga macam zaman remaja belia dulu dulu. Telan saja B'Vite ni. Insyaallah dapat membantu. Semudah 1, 2, 3! Boleh? Muehehehe =D



BYE.


Kalau suka boleh lah LIKE =)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

26 comments:

timm_bill said...

amboi, encik santan manis pun guna jugak ka? hehe..

Nazmin Nazifa εїз said...

itu la...guna juga? hehe

Nazmin Nazifa εїз said...

itu la...guna juga? hehe

Mohd Rahmat said...
This comment has been removed by the author.
Santan Manis said...

Timm & Nazmin: hahah.. saya x guna, ini review produk member2 :D

Anonymous said...

yang ayat awal2 tu dherbs tu! haahah

AzianGT said...

Produk bru ke ni? Xpernah dgr. mcm mnarik la...

Santan Manis said...

Azian: Produk under Legacy Secrets :)

Anonymous said...

3 hari lagi untuk promo istimewa ESP(Energizing Soy Protein) !!

ESP???
Protein untuk baiki tisu sel!
Protein untuk memantapkan &menganjalkan kulit yang kusam dan berjeragat
Protein sayuran yang memberi tenaga berpanjangan
Protein yang rendah lemak dan gula
Protein yang membantu penyusuan
Protein untuk kesihatan prostat dan payudara
Protein yang membantu mengekalkan paras gula dalam darah

PROTEIN ADALAH UNIT ASAS UNTUK SEL!

Jom order sebelum harga promo tamat

Boleh simpan stok ( expired 2014), hanya simpan di tempat yang kering.

Ramai sudah buat pilihan bijak pada promo kali ini...

Nak 6 tin sekali? Boleh dapat FREE membership dengan BONUS RM 35 pada akhir bulan! Sekaligus boleh melayar impian dengan Shaklee. PM saya untuk mengetahui segala details. Im here to guide you

nak tempah, hubungi saya Aisyadi 0125433211 . tumpang prmte SM :)

Normi Nieza said...

terbaikkk..:)

Yan Ty said...

Nice! Will see the next solution of testimoni...

Santan Manis said...

NorMI: Thanks :)

Santan Manis said...

Yan Ty: Ya... tggu nnt.. hehehe :D

Anonymous said...

MAcam best saja produk ni.. kalau parut luka boleh guna jga ke SM?

Santan Manis said...

Insyaallah.. boleh jgaa :)

Kak ja said...

Tuan rumah yang pil punya ada jga ke? Ingat nk cba, tpi x bleh mkn yg liquid. tekak tak terima dik oii,, hehehe :D

Anonymous said...

SM, kalau yg tinggal di area pendalaman boleh hantar jga ke? berminat jga nak beli ni, raya nk dah nk dkat, nk strt mkn dr skrg.. huhuh

Suria Joha said...

Assalamualaikum, sya ingin bertanya, sy merupakan ibu yg sedang mengandung, dan usi kandungan saya sekrg 4 bulan. Boleh juga ke saya nak amalkan produk ini? tq

Anonymous said...

SM, kalau dah makan ubat2 lain boleh makan juga ke supplement ni? mmg muka sy sekarang jerawat teruk sgt, bernanah lagi tu. sgt x confident bila nk pergi kerja.

Santan Manis said...

Try amalkan dulu, insyaallah... jerawat di muka saudari akn berkurangan :)

PuadXX said...

As-salam.... lelaki boleh guna jugak ka? Jerawat saya teruk gila ni.. dah mcm2 pencuci muka saya pakai. koi teruk lagi ada laa...

Anonymous said...

Perasa apa ni? mcm sedap je..

Hunny Kitty said...

jemput baca ye hehhhe

http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/intro-apa-itu-bvite.html

cik abbit said...

amboi encik santan manis , kemain dia

Mas Zull said...

assalamualaikum SM...terbaik la...:)

(*_*) said...

Ibu mengandung bole minum ke