Bebudak Baik =)

ABPH 2012 MALAM NI KORANG RASA SAPA MENANG??!!

Tajuk x best langsung! hahah...bab2 nak letak tajuk ni S.M memang failed! bukan fall in love tajuk lagu Kak Siti tu...bukan3!! manyak lari tajuk maaaaaaaaaaaaa!! hahahah....

lama gak x godek2 blog nie...terasa rindu plak hari ni nak "MENGGODeK" blog ni... padahal......
 x sempat nak menggodek..maklumlahhh...Retisssss!! hahahaa....mesti sapa yang dok tgh baca blog ni...dok menyumpah-nyumpah S.M kan??YE LAAAA..perahsantan tu terlebih sangat.... kakakakaka <---gelak burung Puyuh...tu laaa....sapa2 yang tersesat dok tgh baca blog S.M ni...NASIB korang laaaaaa.... kuikuikuikui....

Berbalik pasal tajuk kat atas nie..kan?? korang rasa2 sapa yang akan terpilih sebagai Artis paling popular malam ni???

Banyak yang caakap Si Otai Malaya Aoran Aziz tu...yelaa...mana taknyakan..lepas filem OMBAK RINDU tu nama dia makin menjadi-jadi...<--ayat ntah hape-hape ...lantak rrr...hentam je lakan..janji korang paham dok?kikikiki....


Sumber gambar diambil - OF coz laa Google Kesayangan!<--saja nak bodek google.. ..... macam laaa...Tuan hat create google ni baca blog aku...kakakakahhhh!..



Pastu...ada jugak ura-ura mengatakan bukan kura-kura yee...hahaha Si SHAHEIZY SAM akan menang...mmmmm...nak khabor pun teman x tahulaa kan...hahaha...tapi Si Sheheizy Sam ni pun leh tahan gak laaaa peminat diaaa..ramai bebenorrrr....adakah Shaheizy Sam akan mempertahankan Trofinya?? korang kena laa tengok sendiri malam ni yeee...


Shaheizy Sam = LIHATLAH DUNIA!LIHATLAH DUNIA! (aku mmg suka menambah..heheh...jgn marah ye Shaheizy Sam...) 


kalo Shaheizy Sam baca blog ni...Masakkk!!! Macam laa Shaheizy Sam baca blog x semenggah aku ni...hahahahah.... =P


Tah laaa.......nak buat spekulasi sapa menang punnn...susah bebenor.. Dua2 best! mmmm...tunggu tgok je laa malam ni...senang cerita! hahaahh....SO, Jangan lupa tgk ABPH malam ni yaw!!! ;D

K,BYE! =)


P/S : X sabar nak tengok NAJWA LATIF Malam ni Sambil makan CEKODOK!! HIHIHIHiiii.....
Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

2 comments:

Abdul Aziz Bin Abd Razak said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Santan Manis said...

TERIMA KASIH :)