Bebudak Baik =)

SERANG RESTORAN KAK SU LAKSA BERAS!!

Ada sapa2 hantu LAKSA tak kat sini??? S.M kalau dengan laksa pantang dipelawa terus NGAP! hahahah....korang bagi je laksa apapun kat S.M laksa Belacan ke, laksa Serawak ke, laksa lemak ke, laksa celop tepung ke(ada ke?hehehe), laksa sabah ke, laksa pineng ke, laksa kedah ke(semua negeri aku angkut sekaki..hakahakhak)....semua S.M tibai. cuma tolak batu ngan kayu je x makan...kalau boleh makan rasanya dah lama daaa batu ngn kayu tu S.M sental...kihkihkihkih....


Hari tu ada, gi jalan2 kat Perlis , pastu ternampak laaa org yg teramat ramai dok beratur kt satu kedai nie...Mak Aiiii.......sekali tengok ada mak cik tu dok cedok KUAH LAKSA daaaaa....

Pastu apa gi, terus ajak Mama(Hoi sejak bila ko panggil Mama pulak ni!hehehe) S.M gi situ....ZasssSssZauuPpp! Laju je pegi....








LAKSA BERAS KUAH BELACAN! 

Kuah dia memang likat & dapat rasa isi ikan diaaa..... nie S.M dok upload gambar nie pun air liur meleleh-leleh gak rrrr...hahahah... :D




 Fresh Oren Madu (madu Khaula kut..yg iklan kat tv tu..hekhekhek)


S.M tgh diet skrg nie...tu yang order fresh oren je tu...hahahah....(diet laaa sgt, melantak laksa sampai sepinggan setengah tu apa Cer? hihihihi)









Memang laksa Kak Su Kuala Perlis nie, terbaik dari ladang kelapa sawit laaaa....Kalo x silap S.M, Jalan-Jalan Cari Makan pernah terjah kat Restoran nie kutt...kalau korang ada pegi cuti ke, jalan-jalan kat perlis ke kan. Gi singgah kat Restoran Kak Su tuuu.... S.M gerenti Korang akan puas hati punya laaa...kalo x puas hati gak , korang jumpa ngn Owner restoran tu sendiri lahhh...hahahah....

K,BYE! :)


P/S: KALO ADA LAKSA KAT TEMPAT KORANG YG KORANG RASA BEST...BAGITAU KAT S.M YAW! 

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

2 comments:

Santan Manis said...

sapa2 yg duduk berdekatan dgn kuala Perlis tu,,bolehlaa pegi try :)

Anonymous said...

sedapnya SM :D