Bebudak Baik =)

GAMBAR KELAKAR LAWAK JENAKA!!

Hari nie...memang tension gila dgn keja makin hari makin macam bukit...adussss!! S.M x nak tangguh keja, makin banyak nnt kan? Tu laa orang tua-tua ada cakap (asyik orang tua2 je cakap...bila nak kasi change kat muda pulek...hahahah gurau ja!) makin kita dewasa makin banyak yg kita kena fikir.....betul x? kadang2 tu S.M cam teringin nak balik masa zaman S.M pakai lampin dulu...hahahah...x senonoh langsung..kihkihkih...best Oooo... time tu.... x yah nak fikir2...makan, pakai, mandi, berak(seyes x senonoh... haha...) semua Mama ngan Papa buatkan (Padahal kat rumah panggil mak ngan ayah je...tetiba Papa Mama bagai...hahahah) .


Tapi tu laaa...orang cakap hidup nie kena teruskan x boleh patah balik kan? tapi nak buat camna, masalah yang datang tu orang tua-tua cakap (orang tua2 lagi...kihkihkih) normal laaa dalam alam kehidupan seseorang..korang bayangkan kalau semua kat dunia nie Happy gud Lucky jaaaa...memanjang..x ke pelik namanya tu?? ehekhekhek<--gelak katak puru.... tapi jelez gak ngan 2 orang kawan S.M yg seoffice ngan S.M tu...Asyik gelakk jeee..cam x dak masalahpun...hahaha...sorry Yana ngan Shafa Termension cerita korang kat sini plak jangan marah yeeeeeeeee...hehehh... tapi diorang cute miut, comey lotey, Vogue & macam2 lagilah..(saja kasi bodek sikit, kut2 laa diorang belanja kerepek ke hape ke kan?...kihkihkih)

Dalam keadaan yang teramat tension nie, S.M pun Godek2laaa gambor kelakar kat Google yg Famous almous tu...hhahaha...korang tengok la sendiri gambar yang bagi S.M boleh gak laaa hilang kan tekanan perasaan bila Mood korang tiba2 K.O ke hape ke kan...




























































Gambar last sekali memang x leh blah...Motiff??? Motif dia kalo korang x mampu nak pegi Sauna ke hape ke kan...ni laa S.M rasa cara terbaik kuuuttt nak hilangkan STRESSSS selepas seharian penat bekerja.....HahaHahaAhah.....


K,BYE! :D


P/S : TEKAK NIE CAM MENGIDAM NAK MAKAN CENDOL PULUT PLAK...KAT TEMPAT KORANG KALO ADA CENDOL PULUT YG BEST2..HELLO2 S.M YE! =P (lama2 badan pun mengalahkan cendol pulut, mau xnya asyik mengcekik jee kan..heheheh)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

7 comments:

Kesuma Angsana said...

lucu .. saya suka3

Santan Manis said...

kesuma angsana: muehehehe :D

Santan Manis said...

kesuma angsana: muehehehe :D

Anonymous said...

Thank you, this is a topic which is dear to my heart.

Is there any way I can talk with you? My name's Lawerence Everson and I'd love to discuss this in depth.



Also visit my site: experimentalize

Anonymous said...

Hey there, my name is Alisa and I'm a fellow blogger out of Amersfoort, Netherlands. I'm
glad to see the work you're doing on this site. There's no doubt that
Blogger: Santan Manis is an example of intelligent work
and reporting. Keep up the good work guys:
I’ve put you guys on my blogroll. I think it will improve
the appeal of my web site.

Here is my web page galaxia

Anonymous said...

Yes! Finally someone writes about saludos.

Check out my web site :: www.canadacasinonights.com

Anonymous said...

Pretty! This has been an extremely wonderful post. Thanks for supplying this info.


Also visit my blog post ... no deposit casino codes