Bebudak Baik =)

First Time Gi KFC Dapat Air Pepsi FREE of Charge !!!

Mak Aiiii...tajuk Entry tah Hape2 je kannn...hahahhiiihiiikikiki<-gelak Kucing Parsi ...  Dapat air free pun nak cite kt orang ker?mesti korang cakap tah mende2 laaaa S.M nie...gila meqoyan ke hape nie?!....ehekehekehekehek......


Al-Kisahnyaaa...Aritu memang mengidam tahap  kunang-kunang laaa nak makan Kentang Putar KFC  ngan Krusher KFC  ... Pastu..pergi siap2 pakai baju suma Zuupppsssss!! terus gi bertenggek kat Kfc tu... kempunan nak beli Kentang!!!...hahahah..... Time2  BUDGET  tgh x de nie...mkan kentang je laaa jawabnya...x denya nak dinner2 plat or Snake2 plate nyerrr...! Nak buat camne Kempunan tahap ciPan punya pasal terpaksa laaaaaaaaaa  ...X dapat mkan Ayamm... Kentang pun jadi laaaa.....hahahaha =D


Kalau ada org nak belanja tu, OPKOS laaaa..... laju je cakap... "OK" !!! .... Ada sesapa nak Offer Belanja ka?? HAH! Memasing muka da CUAK! hahahaahah..... =P




Atokk KFC! ! ! 



Suka-suka jer letak nama "Atok KFC"...x pasal2 S.M kena saman dgn KFC kang...Mintak ampun2! ! ! saya x buat lagi!  hehehhe.....ni pengasas KFC kut kalo x silap...kalo korg nk tau lebih lanjut sila 'search' Kat WIKIPEDIA or GOOGLE Tercinta ! ! ! hohohoho (^0^)






Kentang yang ku Idam-idam sampai Mengidam! hahaha...


Amende laaa...yg diorang tarok kat dalam benda alah kentang ni kan? sampai menjilat ibu jari & tapak kaki! ada sapa2 yg tau camna nk buat resepi nie...Cer bagi sikit TUTORIAL!! tetiba semangat nk buat plak! kehkehkehhh.................... 




KRUSHER yang sodaaaapppppp! ye laa...bagi kt S.M sumanye sodappp, x da yg x soodapp nye...Tolak Senduk ngn Tong Gas je S.M x hadap..kalo boleh mkn da lama daaa rasanya hilang benda tu kat dapur !! HAKHAKHAK






Tetiba Akak Comel (Bodek3!) kaT atas tu dtg kat S.M... & dia cakap :

Akak KFC : Sorang je ke?

S.M : ye...nak join ke? Meh la ...hehehe (menambah dialog sendiri)

Akak KFC: mmm...nah Air PEPSI ni..akak belanja :)

S.M: Ye ke  ni?? TQVM kak! Tiba2 TerXcitedd! HOHOHO














 AIR PEPSI FREE! ! !



 

OK...Tu jer kut utk entry kali ni... Macam Jakun jee kan ... Dapat Air KFC Free pun nk Hebohh! ker Korang pun always gi KFC diorang bagi Air Free? S.M je kut X tau...hahahh...First time ni pegi KFC dapat Air Free Of Charge! ! !  Tu yg JAKUN macam Ayam jantan dapat dedak tu...HAHAHAH!... =D




K,BYE!!!




P/S: SEYES...Nak belajar buat Kentang Putar tuu..HOPE, ada sesapa boleh share resipi. "Sharing Is Caring!" =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

12 comments:

ainun nasir said...

untungla dpat air free...

Sh Hily said...

Nak juga?hehe..exchange link jum..;)

ChEnTA LiEYza said...

waaahhh....sedap nyer... tliur lah... lagi2 kntang 2... kitew pun suka kentang 2 gak...=)

jia creatifelt said...

Br smlm mkn kfc...

putryteya said...

sedappnyeee Krusherssss ...!. nak jugakk !

miss atie said...

teruja tengok blog ni... first time kot tengok blog yang tulisan nya memang jelas dan senang tuk bace.. shuke3x...

POSH76 said...

sedapler pulak nengok kfc ni

Si Matatajam said...

Whipped potato tu mmg peberet M. Tp krusher tu tak pernah rasa lagi.

AmyZana said...

eh lapar plak tgk gambar2 makanan nih smue *jilat bibir*

dpt air free stakat nih x penah agi ah -_-

Husnalyas said...

knp dye bg air kepsi free eh? pelik nih

Santan Manis said...

hahah...maybe KFC da nk tutup kut time ni..tu yg bagi air free tu...hahaha

Anonymous said...

hati2 SM takut akak tu letak ubat nk culik SM.hahaha :D