Bebudak Baik =)

LAI LAI LAI!!! MARI MAKAN LAICIKANG!!

Lamanyeee...x godek2 blog tercinta S.M ni....tercinta ker? hahahah....Tercinta laaa jugak kan? kehkeh...=D..korang mesti rindu ngn S.M kan? ye laaa lama x hupdate! hahahah.....menyumpah-nyampah sapa yg dok tgh baca blog perahsantan ni kan? hikhikhik....

X der ...ari tu ada pegi menambahkan berat badan kat gym...eh bukan Food Court...ada ke pegi GYM tambahkan berat badan...hahahah....x leh belah membeli belah kat Mall!! kehkehkeh<-gelak kucing jantan!.....Pastu try laaa Order Laicikang kat situ! Memang terbaik dari kebun kelapa laut Afrika laa cakap korang! Kat dalam Mangkuk tu Meriah dengan segala macam jenis buah-buahan & sayura-sayuran! (tetiba dalam laicikang ada sayur!laicikang ke hape kemende tu?...kehkehkeh...

Lepas order laicikang tu kan, kejap jer akak tu buat! ZAPZUPZIPZAPSAS!!!!! SIAP!  waaaa...cakap gila akak "laicikang" tu cedok dia punya benda alah Ramuan Laicikang tu....Tengok akak tu pun da terliur...eh silap...tengok laicikang akak tu laa.... terliur, bukan akak tu...hahahahh! Teeeeeeeeeeeeetttt! =P


Tengok laaa ...gambar kt bawah ni! Meriah kut! ! mcm nk tambah lagi dalam 2 or 6,7 mangkuk camtu! hahahh...... =D....








Amacam meriah tak?? ker kat tempat korang lebih Meriah lagi dari ni?? =D



Xkan order laicikang jer kan...always laaa.... ada makanan something lagii...hahahah....Al-maklumlahhh...nafsu makan makin bermaharajarani masa nie! Membuak-buak order!! nie antara dialog S.M ngn akak take order tu...


Akak Order : x kan order laicikang jer...x nak ke makan2??? Semua best2 kat cni...(memandai menambah ayat!) heheheheh....

S.M: Mmmmmm....saya nak koteaw Teng lah 1! pastu koteaw goreng! hehehehh(sengih kura-kura)

Akak Order: tu jer?? lain? (memandai jer tambah sendiri ayat!) wewewewe....

S.M: Ok ...lah kak...tu je lah... TQ! =) 




Koteaw Teng Berapi!!! seyes PEDAS!! tpi seedap! =D







 




Kotaw kerang ni MAMA S.M punya O.K..(konon laaa mama...kehkehkeh)...gila..nak makan suma..juzz rasa jer la ckit! hahahah...




Freesshhh Oren nipun MAMA(hoi bila masa mama ni...selalu mak jer...kehkehkeh) punya gak! Nak Diet leteww! hahaha =P



Papepunng!(qoyak Ganung sikit1) hahahh.... dia punya LAICIKANG memang terbaik dari Ladang Strawberryy Cameron Highlands la cakap Luuu! kalo korang nak View cuti2 malaysia S.M kat Cameron Highlands yang PART 1 punya TEKAN SINI!...yang ni plak yang PART 2 punya TEKAN SINI!...

Macam2 aktiviti berfaedah mahupun yang x berfaedah laa S.M buat kt CAMERON tu...x caya? Cer laa tengok sendiri! hahahhaha...


K,BYE!!!


P/S: Terasa macam nak makan ROTI ARAB plak! hahahah =D








Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

18 comments:

ikaa sharin said...

sedappppp gilaaaa :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada sepucuk surat utk awk :)

Kuchiki EnnaMoon said...

terliur tengok laicikang tu. dah lama tak makan. selalunya bulan puasa ja. hahaha :)

Santan Manis said...

IKA sharin:Surat apa? hahah :D

Santan Manis said...

Kuchiki EnnaMOON: :D ...bulan puasa byk laa...

aina said...

sedap je tgk laicikang .....

Sally Yatiey said...

nampak sedapppppp :D hee.

Pecinta pink^^ said...

alahai kuew teow tuh my peberet la:)

syiela said...

suka sangat laicikang one of peberet tu

Aien Najib said...

memang name die kuetow teng ke ?oke baru tawu wujud makanan cemtuh T.T

SeputihSalju said...

adehhh terliur tengok laicikang tuh...:-)

Rochellez said...

Salam . Terjah sini . Datang untuk komen - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Join juhh !

Santan Manis said...

Aina: nyum3 . hahaha :D

Santan Manis said...

Sally Yatiey : =D

Santan Manis said...

Sally Yatiey : =D

Santan Manis said...

Pencinta Pink: ye ke? :)

Santan Manis said...

Syiela: same laa kita shiela. hahaha :D

Santan Manis said...

Syiela: same laa kita shiela. hahaha :D

Santan Manis said...

Aien Najib: ha'a :)