DOODLE COUPLE PALING HOT TAHAP TERLAMPAU-MELAMPAU!

Tajuk jelah Doodle Couple Paling Hot! Hakikatnya nan hado jelah. Tajuk haruslah mencetuskan kontrebasi macam minum kopi pepagi. Karya nak dipersembahkan, ke laut Tasik Chini Selatan jugak jadinya. Pergh!!! Rasa macam Datuk A.Samad Said plak petang-petang senja nie, bermadah pujangga-berjingga bagai. Tersedak Datuk A.Samad Said kat rumah, kalau beliau tengah hadap biskut pat sagi petang-petang cenggini. Muehehehehe. Kang ada yang kena "See U In Court!" plak kang... Sapa nak jawab? Tak mo, tak mo, tak mo. Tak pepasal dapat makan free kat Jail. Mueheheheh

Mintak maaf ye Datuk, saja nak bergurau-senda dengan datuk, Almaklumlah... Cucu tak sempat nak jumpa dengan Datuk, tu yang dok meqoyan-qoyan dok sebut nama Datuk tu... Rindu bangat dong! Muahahahaha =D(Cover baekk punya!)

Tak nak merapu banyak-banyak kat sini,  Kang makin nikmat korang dok mencerca-hamun kat SM. Dah... dapat pahala free of charge. Hot sangat ke doodle couple nie? Sampai nama Datuk A.Samad Said yang famous-amous diamore semua keluar. Nak tau hot ke tidak benda alah doodle ni, tengok laa sendiri. Kalau suka boleh laa ambik banyak mana nak ambik. =)





















Kalau rasa berkenan tu, boleh laa ambik sesuka hati tanpa bayar apa-apa. Semangat gila buat benda alah doodle nie, Khas untuk reader-reader setia blog merapu nie, walaupun sibuk memanjang dengan Bussines Ikan pekasam kat rumah tu. Reader tetap diutamakan(Ada ke orang baca blog nie? Puih!). Kehkehkeh. Kalau sesapa yang berminat nak tempah header ke, doodle ke, banner ke dengan SM, boleh PM kat facebook SM kat tepi tu hah. Hentak je kuat-kuat dengan jejari runcing kat sebelah tu hah, kompom jumpa! Kalau nak diskaun, pandai-pandai laa korang bodek SM ye. Muahahahaha  =D

Kalau tak berminat atau tak terminat langsung nak tempah benda-benda alah tu semua, lebih berminat nak tempah ikan pekasam SM? boleh jugak, tak ada masalah, tapi kena tunggu dululah tempahan benda alah ikan pekasam tu buat masa sekarang. Baru berjinak-jinak nak buat ekperimen resipi ikan pekasam ni, ke laut ke tak jadinya, kalau ke laut, alamatnya kena tukar bussines ikan kering pulak laa jawabnya lepas nie. Kehkehkeh.

Kalau suka doodle kat atas tu, hambek jee banyak mana korang nak hambek, kalau dah ambik tu, komen-komen laa sikit kat bawah nie. Kalau nak lagi koleksi doodle yang SM pernah create sebelum-sebelum ni, korang boleh picit dengan siku kanan korang Kat Sini. Jangan lupa, kasi tahu kat jiran sebelah rumah sama ye, mana laa tau dia pun teringin nak ada doodle jugak. Muahahahaha =D

BYE.

Kalau suka boleh Like =)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

27 comments:

Santan Manis said...

Cak! :D

onie said...

cakkkkkkkkkkkkk!hahaha....kemain SM,takmau order header,nak order ikan pekasam ^_______^

Santan Manis said...

onie: hahahah... kena kompom bagi jd dulu onie. mueheheheh :D

Anonymous said...

saya ambik 3!!! :D

Santan Manis said...

Anony: ok :)

sa mic said...

terus terang ! chanteeeek ! *kenit mata . Tapik spring ah, ah cegeni bakat lukis doodle ni ,kihkih

Santan Manis said...

biasa2 ja sa mic :)) tengs :)

timm_bill said...

ala tomei3..

miss fluffy said...

comel doodle depa..jeles..huhu

intanfirdaus247 said...

comel2 semua..mcm tuan tanah nya juga..hehe

Herman Bagus said...

bagus bagus nih :)

Arluva said...

cakap cakap semua :)

Santan Manis said...

tim_bill-tengs timm :)

Santan Manis said...

mf-biasa2 ja mf,hat depa lg comei

Santan Manis said...

mf-biasa2 ja mf,hat depa lg comei

Santan Manis said...

intan-tuan tanah kelaut la jwbnya intan.hahaha

Santan Manis said...

herman-tq :)

Santan Manis said...

herman-tq :)

Santan Manis said...

Arluv-cakap2 tu apa arluv?btw tengs :)

sukakartun duatiga said...

comey..loh igtkan freebies td..nasib baik tak amek..kalau tak dah dikira curik..hehe

sukakartun duatiga said...

owh terskip plak statement kat bawah tu..hehe amek semua!!!time kasih

FAMI said...

saya suka!saya suka!saya suka!...

unsecretostory said...

atototot . comenyaa . katik2 jea . ahahaa :)

Maria Menado~ said...

cun cun ... siap tukar persalinan lagi.. hehe.

sHiMi sHinHae~ said...

comelllll !

aishahafiz said...

cute cute cute sangat...boleh ajar cara nak buat doodle x??? kalau kelapangan buat la doodle dua budak kecik anggaran dlm 4thn n 1thn lbih..huhu..ngada2 demand

miss wawa said...

hihi.. alolo.. comel lahh