Bebudak Baik =)

Sukaneka Paling Tragis! Jangan Tengok Kalau Alah Terhadap Ubi Kentang!

Perghhhhh.... Akhirnya, ada jugak masa nak hupdate blog ni hah. Bukannya SM merajuk pergi kayuh sampan kat Tasik Kenyir ke hape ke ya. Sibuk dengan urusan Seri Paduka baginda sikit, tu yang tak de masa nak buat segmen sentap menyentap kat blog ni hah. Ampun ya ibuk-ibuk, bapak-bapak sekalian. Macam laa ada orang nak baca blog tak semengah ni kan. Muahahahaha. *gelak cam suruh korang bedal penyapu lidi kat atas kepala.=D

Tak nak ceramah agama banyak-banyak kat sini, kang tak pepasal je SM kena sumpah serenah secara bertubi-tubi ngan korang kan? Tak pepasal je memasing dapat dosa kering free of charge. Tak gitu Cik Ainon? kehkehkeh.

Musim cuti sekolah nie kalau yang tengah bosan-bosan tu tak tau apa nak buat. Meh layan kartun sentap serta sesengal  kat bawah nie dulu. Jap, pergi bancuh Oligogo ke Nescafee ke hape ke dulu, baru syiok nak layan. Kalau ada biskut Merry cap ping pong ke hape ke kan, lagi tangkap leleh nak layan wa cakap lu. muahahahaha. *Abaikan perangai sengal tersebut.

Suatu pagi yang nyaman serta sesuai untuk keluar bersenaman Taici secara berjemaah...... =D









Achaner dengan musim cuti sekolah nie? ada pergi melancong or melencong kat memana tak? SM memang tak pergi memana laa cuti nie. Almaklumlah, baru je selamat diijab Khatankan oleh Tok Mudin tadi. Sebulan laa nampaknya kena berpantang tak leh minum air banyak-banyak. Kang tak pepasal je bentan kang. Muehehehe. *Abaikan.

Malas laa...nak taip panjang-panjang, tak boleh nak gerak-gerak sangat, sakit siot! K,lah nak pergi sapu ubat dulu nie. Hohohohoho...

BYE.

P/S: ABAIKAN TAJUK ENTRY TAH HAPE-HAPE KAT ATAS TU YE. MUAHAHAHA =D

Kalau suka boleh LIKE =)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

29 comments:

Santan Manis said...

:)

hnahdy said...

cmna nak makan?huhu

Santan Manis said...

hahaha... cer pikiorr hnahdy ^^

onie said...

okeh foineeeeeeeeeeeeeee! tu amat sengal,haha!

Santan Manis said...

onie: hahaha... abaikan ye Onie. kehkehkeh :D

chot ok..! said...

perhh gila..anoying btl..wahahahhaha...

Santan Manis said...

chot: heheheh :D

fendy abu said...

hahaha...

kak nora said...

lama tak nampak dialam maya?

NMH said...

kekeke makan durian tak tahan tu

Nur Aisyah Lee said...

kakelakar arh entry ni . Teruskan buat entry sengal lagi . hahaha

zookdee said...

cerita animasi yang sangat menarik salam dari http://celotehzookdee.blogspot.com

sukakartun duatiga said...

kah kah kah..boleh bedarah muka kalau pulun jugak nak hadiah duit tu..

zuhdi sanusi said...

$$$$$kachaing! $$$$$kachaing!... klu ader aku masuk kot., RM tuuu., hahaha

Santan Manis said...

fendy abu: =)

Santan Manis said...

KN: tu laa KN,sibuk sikit..huhuh

Santan Manis said...

NMH: hahaha... tempoyak boleh gagah lgi kan..kikiki

Santan Manis said...

Nur A\isyah Lee: teng 4 u spprt ;)

Santan Manis said...

Zookdee: salam knal gak zookdee :)

Santan Manis said...

sukakartun: hahaha...

Santan Manis said...

Zuhdi: nak kna pakat ngn para blogger ni... try wat pertandingn camni.. kan? kehkehkeh :D

Anonymous said...

Sampai terkencing aku baca entry ni... serius ke SM baru berkhatan? hahaha... teruskan buat entry2 sengal2 mcm ni lg ye SM! :D

Santan Manis said...

Anony: tengs 4 spprt my blog.. :)

miss fluffy said...

ku mencari kentang tp lain yg ku jumpa..aishh..mau berdarah mulut nk kupas doyann..=.=

hananhadila said...

konpom berdarah mulot nanti . hahaha

Cik Pensil said...

merata je durian sekarang kan ? sampai dalam tong sampah pun ada kulit durian . ehh

haha .

boleh senaraikan ciri2 santan itu manis ? :D

Asyraf Mohamad Lazim said...

haha,, igtkan ape lah

sa mic said...

adoiyaaah! Haha ,tara nak dapat duet tu, tak ke bernanah dulu mula. Kihkih

Kesuma Angsana said...

ha ha ha