Aweks Bertudung Cun Bikin Panas!

Tajuk kat atas memang ghairah nak meninggal mengalahkan orang mati laki. Malas nak taip panjang-panjang, korang tengok jelah sendiri apa yang panas sangat tu.Kalau yang tengah berserabut, bosan tahap gaban ke hape ke kan, eloklah luangkan sikit masa tengok ragam ntah hape-hape kat bawah nie jap. Kompom lepas nie ceria melampaui batas punye. Kalau tak ceria jugak, ada something rong laa tu tak kena dengan korang. Muehehehehe =D















Tak puas lagi baca kartun kat atas? Meh klik secara berjimba-jimba Kat Sini kalau nak baca kartun yang lagi panas dan sengal melampaui batas. Kalau nak tengok Gadis berbulu lebat tak hengat mengalahkan orang lelaki Pakistan jual karpet kat kampung sebelah, boleh klik Sini. Kalau nak cari awek cun macam patung Barbie, Hentak kat sini kuat-kuat. Kalau korang baca link-link yang SM bagi tu, sambil makan Burger Oatdabanes ngan Ice Blended memang layan habis wa cakap lu. Muahahahaha =D

Kartun kat atas tak dak kena mengena langsung dengan yang still hidup mahupun yang sudah tiada lagi di muka bumi ini. K,lah nak pergi cari kuih siput jap untuk Krup Krap Krup Krap kat dalam Opis. Haritu kantoi ngan bos, sebab sound effect tahap kekunyahan serta mentekdarah kuih siput bunyi kuat tak henggat. Nasib baik tak dapat notis berhenti kerja. Perghhh... memang melampau nak mampus laa kalau mengcekek kuih siputpun kena buang kerja. Hohoho.

Try makan kuih siput kat dalam library tengok, kompom korang akan diusha sampai pat ploh pat nam kali  oleh staf yang jaga library kat situ. tak caye? buat laa tengok. SM dah pernah try dah. Muahahahaha. yang tak leh blah batu belah batu bertangkup tu, pernah sekali bawak buah melaka makan kat dalam library. Apa kejadah makan buah melaka kat dalam library? Ahhh...ghasak! Hawa nafsu melahap memang tak leh nak kawal kalau tengah lapar. Dalam library awampun jadi. Kehkehkehkeh.  

BYE.

Kalau suka boleh LIKE =)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

43 comments:

Santan Manis said...

=)

Anonymous said...

Hahahaha.... terbarai aku baca :D

Santan Manis said...

Anony: tq 4 spprt my blog :)

Sally Samsaiman said...

layann jer...haihh SM ni...mcm tau2 jer bos takde...ehee :P

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

hhahahahahaa :D dahsyat style tdung cm2.. :P

miss fluffy said...

haha sanggul tinggi acano nk pakai helmett??adoiii..

Santan Manis said...

Sally: sama laa kita. kehkehkeh :D

Santan Manis said...

si budak vanilla: jgn tiru aksi di atas.kehkehkeh

Santan Manis said...

miss fluffy: kalah saloma tu MF..hohohohhoh :D

Anonymous said...

sampai tersedak aku baca! best2! :D

Santan Manis said...

Anony: tq anony 4 spprt :)

Qilah said...

hehehehehe!! dahsyat! mmg sush nk pkai helmet la cmtu.. h0ho..
pap0n thanks f0llow kta.. :D

Santan Manis said...

Qilah: Wc.. salam kenal ya :D

fatin hanisah said...

hahaha . tinggi sungguh sanggul tu . haha . klakar betul lah . anyway, nice blog! ^^

Santan Manis said...

fatin hanisah: tq :)

Cheq Kaq said...

tu blom makan twistiest dlm library lg..tak makn lgi, baru bwk kuar plastik dh berbunyi smpai ke pintu masuk!acanerr tu??hahaha..selamat berkenalan SM

Cik Pensil said...

ha . memang tak muat helmet tu !

haha . kalau gini lilit kot mana pun takpa cuma jangan ikat rambut tinggi ja . tak boleh pakai helmet .

Santan Manis said...

Cheq Kaq: lpas tu mmg staf library situ aim laa muka. kompom diharamkan dtg library lps tu. muehehehehe :D. Salam kenal jgk :)

amranaiman said...

untungla tudung tinggi :P ahhaa

Herman Bagus said...

:)

Santan Manis said...

amranaim: untung laa.. :D

Santan Manis said...

Herman bagus: =)

Munira said...

Terbaik..mmg tergelak baca...hahaha :-)

Santan Manis said...

Munira: tq Munira. salam kenal :)

Santan Manis said...

cik pensil : hahaha :D

Anonymous said...

terbaik laa SM :D

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hehe..kelakar betulll..kreatif jer..

Nur Ain said...

Kelakar betol , haha

niss said...

Nis pun nak kongsi cita sket. Aritu Anis pernah keja kat kedai tudung. Kerja berdua dgn sorg adik nie. Adik nie siap ajar orang2 yang beli tudung kat situ pakai bonggol tinggi2. Lawa katanya. Bila Anis tegur, dia kata kita tak urban. Haiyya.

SM said...

Tudung lilit bonggol unta . Haha ,adeh! hua.hua.hua ..merana kawan

najihahfara said...

hahahah aduhai. terlebih sangat fashionnya

TechKini.com said...

Hahah, cian dier x blh pakai helmet!

-> ❤ TechKini.com

Secrets of A Teenage Girl said...

hahaha.. tdg lilit2 mcm tu. smpai tak muat nk pkai helmet. kihkihkih.. kelakar je baca. tak nk ikut bljr pkai tdg.. haha xD

Maria Menado~ said...

hahaha.. itu kelako. siyes. org pakai tudung bengkak belakang ni kena naek kete je.. hehe. bukan sebab demand tapi keperluan naek kete rupanya. kihkih.

Nazmin Nazifa said...

Hohohoho,mmg bikin panasss XD haha :D

atirah^^ said...

Amboi,2 in 1 kott.tudung tu boleh buat helmet ^^

Nice (:

UA said...

kalo nak naik motor pastikan
pakai tudung sarung @ dipanggil tudung bibik. Hahaha. konpem syok je naik motor, xyah nak bimbang pasal tudunggg

Enclave Oecusse said...

LOL.. ckckckck

farah amirah said...

hehe. lucu je. taknak la pkai fesyen pelik2 :P

Yui Bieyna said...

Hahaha... Fesyen pelik. Apesal tggikan sggul tu oii?

Btw, follow tuan blog ne. (y)

FAMI said...

bonggol itukan menawan..hahak...

Aisyah Qaisyiah said...

hahaha lawak la entry ni, tu la bangga sangat pakai tudung yg ada bonggol mcm bonggol unta...hehe

come to my blog too, new entry, http://miszqaisyiah.blogspot.com/2012/12/jasamu-dikenang.html

tedi said...

Kalau boleh gelak tu, maka tak panas lagi tu... Hehehe