Bebudak Baik =)

Pasangan Suami Isteri Mengada-ngada Sweet La Konon Tew!

Memandangkan tajuk entry macam orang gila babai kurang siuman tak cukup tidur je. Sila kembangkan hidung pat ploh pat inci untuk menyentalkan otak anda kembali untuk meneruskan pembacaan entry ini! Sekian terima kasut daun keladut. Muehehehe

Lama naww SM tak create kartun meroyan macam Sinetron dunia khayalan dunia impian kat TV 3 tu! Kalau nak baca kartun kat bawah ni secara berdunia khayalan gak, haruslah sediakan kerepek pisang gajah cap Maksu Bedah Tonggek Terlentang Terbalik mahupun kuih abuk-abuk segantang kat tepi tu hokeh, untuk kepuasan mentelaah secara berjemaah! =D

Disebabkan kerja banyak tahap nak meninggal sejak dua menjak ni! Tu yang dok create kartun sengal meronggeng kat bawah tu. Kalau sapa-sapa yang tengah tension macam rasa nak hempuk kepala sendiri kat dinding jamban sambil gigit batang mop je? Jangan dulu bah!!!! Tak memasal akan dicerca oleh masyarakat nanti kang, ye ah, cobaan untuk membunuh diri. Tak gitu cik Senah Senonoh Sememeh Ooi?? Muehehehe

Tanpa membuang masa untuk menyengal bersama. Jom baca kartun jongos kat bawah ni hah! Sila mengfewit-fewitkan jiran sebelah menyebelah korang untuk baca sekali ye! =D



Pada zaman dahulu kala, tersebut ah kisah pasangan suami isteri yang sengal nak mampus yang menatap secara tak tahu malunya di Kampung Kentut Tak Mengaku.... 


Sila abaikan Bedah Tonggek Berapi perasan cun & Vogue itew, dan teruskan pembacaa korang. Kau ingat kau cun macam Rozita Che Wan wahai Bedah Tonggek Berapi kau dok cover ayu possing menonggek kat situ? Dah kenapa dengan kau Bedah Tonggek Berapi Ooi??! Baik kau berambus masak ketam masak terutuk ke, ikan sardin masak kicap ke kat laki kau, sebelum laki kau, kejor kau dengan tong gas sebab kelaparan tahap ekstrem! Tak pasal-pasal merapak kau lari kang nanti wahai Bedah Tonggek Berapi sebab berlari berkejaran dengan laki kau! Muahahaha =D


Sambung balik pasal story pasangan suami isteri yang menatap dengan muka tak tahu malunya di Kampung Kentut Tak Mengaku tu. =D












Kepada para pasangan suami isteri mahupun bakal menjadi suami isteri tak lama lagi. Sila ah jangan cuba-cuba nak buat perangai tak bleh blah batu belah batu bertangkup ikan gelama mak iloi-iloi kat pasangan korang macam kartun kat atas ni hah. Tak memasal kang ada yang dapat cop mohor negara lima das kat pipi kiri kang! Muehehehe

Tak puas lagi nak baca kartun sengal macam kartun kat atas ni? Jangan risau... Hentak je dengan jejari runcing korang yang melentik tu Kat Sini untuk korang kejungkan perut lagi! Tak kejung jugak? Lantak korang lah labu. Muehehehe.

Eh, sorry terpaksa secara mengejut terkentut malu-malu berhenti tulis entry kat sini dulu. Bedah Tonggek Berapi dah panggil SM secara menggila sambil pegang kapak dah tu sebab dok mention nama dia kat sini! Kau dah kenapa Bedah Tonggek Berapi dok pegang kapak bagai? Bedah Tonggek Berapi jeles letew sebab beliau tak ada blog! Muahahahaha =D


"Senak perut pagi pagi? pergi ah melepas kat  tepi perigi,
Lain masa, SM up entry merapu sakali lagi kat sini," =D


BYE

kalau Suka Boleh Lah LIKE =)

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

11 comments:

Teena Tna said...

Haha, sabo jelahh

Cinta K said...

Amboiii... suka saya baca blog ni, klakar :D

Jia Rizaira said...

dah macam tgk manga dah...hu3

singgah dan follow disini...

entri terbaru dari saya:
http://mindakabur.blogspot.com/2013/10/belajar-menghargai-wang.html?showComment=1382804976699#c663673000573881759

Ezelovesse7en said...

Hahaha... sy suka tengok lobang hidung suami dia yg pandai kembang kempis :D

mat skodd87 said...

Best la katun2 kat sini :)

Liza Licha said...

hahaha.. kelakar. dah la somi lubang hidung besar alam :) hehe

Syti Akma said...

ni kalau kumpul kartun2 SM boleh buat komik ni! Takpapun kerja kat Majalah Ujang ke SM! hahaha, nice Bro! :D

Hanizah Hanafiah said...

hehehe

Izzati Bahari said...

Hahahaha lawak2!!!! :)

ctfand said...

Haha.. Baca buku, sekali buku bank da.. :D

KongsiBlog said...

ade bakat.. :D keep it up ..