Wira Malam Bukan Sekadar Pendekar! Pilih Yang Ori Saja Bang! Tak Ori Terus Buang!


Siapa tak kenal dengan Produk Legacy Secret ni. Tambah-tambah lagi Jus Wira Malam ni. Mantap baq hangggg!! Kau toleh je lah muka kau kat kedai Jamu makcik Leha Zainab ke, Pharmacy Pekan Rabu Aloq Setaq ke, Kedai ubat Muthu Sami A/L Muthu Kapoor ke, mahupun pasar malam Simpang Kuala Perlis sekalipun. Bersepah-sepah dah benda alah produk ni ada jual. Al maklumlah, produk makin hot dan hits!


Dulu aku pernah buat review pasal produk Wira Malam kat entry nie. Banyak khasiat yang ada dalam Jus Wira Malam ni. Produk ni dirumus khas untuk lelaki yang mengalami masalah lesu dan tak bermaya. Studentpun ok kalau nak amalkan jus Wira Malam ni. Untuk kuatkan stamina. Lagi-lagi student macam aku ni, pergi kelas jalan kaki sikit je, makk aii! Mengah mengalahkan perempuan mengandung anak kembar tujuh bulan! Tu belum lagi kalau kelas sampai ke petang. Balik bilik terus LUP di atas katil sampai terbongkang! Muehehehe


Tapi, jangan la plak dok berangan tak tentu pasal, lepas minum jus Wira Malam ni, dok aim muka akan terus jadi macam Bradd Pit mahupun Edward Cullen? Memang nak kena baling dengan terompah jepun jamban jiran belakang rumah la kat muka kau kalau dok berangan meroyan melebih-lebih macam tu. Jus Wira Malam ni untuk pulihkan tenaga dalaman, bukanya bertukar wajah menjadi tampan dan menawan! =D



Antara khasiat beliau yakni Jus Wira Malam :

  • Membantu memulihkan tenaga dalaman lelaki  
  • Melancarkan peredaran darah 
  • Menjadikan anda awet muda trang tang tang!
  • Menguatkan daya ingatan 
  • Membantu mengawal berat badan
  • Meningkatkan kualiti sperma
  • Membantu menguatkan tulang 
  • Terasa macam baru awal 20-an walaupun umur sudah meningkat senja! 


Kalau nak maklumat lebih melampau lagi pasal produk Jus Wira Malam ni korang boleh hentak SINI slow-slow jiwang!



Tapi awas! Sebelum nak beli sebarang Produk Legacy Secret ni, kena check dulu betul-betul sebab yang tak original jugak sedang bersepah dijual di pasaran sekarang! Tambah-tambah produk Harum Malam dengan Wira Malam ni. Bersepah aku tengok orang jual dekat pasar malam. Jangan terbeli yang tak original sudah lah, kang kulit tu dah anggun gebu gebas macam Kak Ton kang, dahhh menggelupas terkopak kopek berlobang-lobang kang. Menangis tak berlagu Ramlah Ram pun sudah tidak berguna maaa.... masa tu! Muehehehe



Cara nak check :


1) Pengesahan Melalui Visual yakni gambaran - Tengok perkataan "LS" dari sudut serong 15 darjah. Kalau tak ada benda alah perkataan "LS" tu, tak ori lah tu. Hati-hati di jalan raya, jangan sampai mulut ternganga. Muehehehe









2) Pengesahan melalui sentuhan - dekat lebel cetakan tu rasa macam timbul-timbul tengelam. Kemaheng timbul-timbul tenggelam timbul-timbul tenggelam. =D







3) Pengesahan melalui QR wechat! Imbas produk terus zupppp keluar detail!




Peringatan manja!!! 1 QR, kod hanya boleh imbas 5 kali saja. Kalau lebih had, korang akan dapat number telefon Syarikat Legacy Secret untuk pengesahan sekali lagi. Kalau nak tengok video boleh picit sini sampai lumat pun boleh sayang!



Kalau berminat nak beli untuk cik habang tersayang ataupun diri sendiri? Alahhh... tekan saja link kat bawah ni. Insyaallah, owner-owner semuanya peramah ! =D

      www.harummalam.com
      www.legacysecret.com





Tu sajalah nak habaq kat hampa semua! Tak mau cakap banyak, satgi tak pasai-pasai hampa baling muka aku dengan pelepah nyioq nam ploh nam das! Sekian saja beqita tergempaq dari utara Kedah untuk kali ini! Sekian terima kasut daun keladut! lain harut kita bertemut lagut! *Merapu. Muehehehe =D



Kalau suka boleh Lah LIKE =)


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

24 comments:

Anonymous said...

Saya ambik ubat tambahan lain, kalau nak guna produk wira malam ni pada masa yang sama boleh ke tak SM?

ain kaswa said...

hehe...nak komen apa kat entri ni...
hehehe...

Santan Manis said...

AIn Kaswa: no komen jela ain kaswa .. haha :D

Jari Manis said...

Wira Malam?...kalau ada suami leh minta dia beli tapi dek kerana bujang..tak pe lah heee

Azieera TajulRahim said...

Macam bagus aje produk nie...boleh tambah energy lelaki kan? My hubby kerja + kerja part time memang nmpk die keletihan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

antara produk hot...

fizafantagirO said...

Salam kenal =)
dah masukkan link dlm bloglist and done follow sini :)

Santan Manis said...

Jari Manis: Hahaha.. ok bereh JM! :D

Santan Manis said...

Aziera Tajul: mmg untuk tnga dalamn lelakipun kak. Insyaallah.. dpt tmbhkn tenaga :)

Santan Manis said...

Nuyui: Memang tgh hot skrg ni Nuyui, tq sudi singgah ! :)

Santan Manis said...

Fizafanta: Salam knal jugok awok. ouh.. tq ye ! :D

Syti Mustafa said...

perempuan nak guna jugak boleh x ni SM? mcm bessss saja?

Santan Manis said...

Syti Mustafa: jgn.. kang lain pulak jadinya kang! hahah.. kalau nk guna, try ambik B'Vite. Pergi kt link bawah ni :)

1)http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/jom-cantik-gebus-gebas-bersama-bvite-d.html


2)http://santanmanis.blogspot.com/2014/06/testimoni-bvite-d.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Supplement utk lelaki ek.. nnti suruh husband tengok..=D

Santan Manis said...

MrS SEcretary: Sangat dialu alukan :)

Nieda said...

tauke produk ke?

Santan Manis said...

Nieda: tak ada, tlg member blogger promote :)

Anonymous said...

Mantap sihhh!

salam dr: Singapore

Scha Nazri said...

Sekarang ni banyak betul yang tak tulen. Bagus ada pengimbas begini.

Santan Manis said...

Scha Nazri: betul tu.. kna hati2 kalau nk bli apa2 barangpun .. :) tq sudi singgah sini :)

Atienam22 said...

SM dah jadi duta produk ek? ;)

Santan Manis said...

Atienam22: Duta kuih talam boleh la Atena . hahaha . thanks singgah sini ;)

Anonymous said...

Rasa apa nie? Pahit x?

Hanim Hashim said...

Yang penting dapatkan Wira Malam yang original! Tak original tu yang baru jadi rupa Brad Pitt tu kannn hehehe :D