Bebudak Baik =)

Senda Opis

Lama tak buat Entry pasal kartun ni. Busy sejak dua menjak nie, yelah...mana dengan kucing nak beranak lagi, nak bagi makan ayam kat kampung lagi, nak bersawah lagi, nak melayan karenah cucu-cucu lagi. hahahaha. *Merapu.

Bagi sapa2 yang tengah boring-boring tak da benda nak buat tu, meh layan kartun kat bawah ni. Moga-moga terubat laa sikit tahap keboringan korang tuh. Muehehehee =D




Pada satu pagi yang hening lagi menyegarkan hati nurani.....































Macamna? Sapa pernah buat kerja yang tak berhemah macamni? Hah, baik ngaku cepat! Kehkehkeh. Stok Hidung, semua jenis kembang-kembang macam bijik kismis Ok. Muehehehe.

Kalau boring, tak de keje nak buat, memang ni laa keja SM. Kalau lukis kartun, stok hidung mesti jenis yang kembang-kempis macam bijik kismis tuh, tak tau napa. Kalau lukis je mesti part hidung yang tak boleh blah sekali! Kehkehkeh *nak buat camana, Seni Anyamam Hancus Lebus! tak dak kena-mengena langsung! hahahaha.

Kalau korang nak tengok Kartun-kartun yang SM pernah create sebelum ni, korang boleh Tekan SINI. Kalau rajin SM hudpate lagi nanti yaw!


K,BYE.



P/S: SAYANGILAH BOS-BOS ANDA! *BODEK,BODEK,BODEK. MUEHEHEHEHE =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

29 comments:

Santan Manis said...

Kerja, kerja, kerja =D

hnahdy said...

bos tu datang awal

Santan Manis said...

hnahdy:Sentap bos kalau dengar alasan cenggitu :D

sare ared said...

wakakap..

babycomel said...

sayang sgt2 kat bos kalau lagu tu =) hehehe,

Santan Manis said...

sare ared: Muehehehehe =:D

Santan Manis said...

sare ared: Muehehehehe =:D

Santan Manis said...

babycomel: Untung laa Bos baby... :D

Arham Md Ali said...

Buat camni sampai bile pun gaji takkan naik.

FAMI said...

SM mcm dh biase je kan..tpi klo bos kmceng xde hal la...kan best klo SM jdi bos!hahahha

Santan Manis said...

Arham Md Ali: Betul2 ;)

Santan Manis said...

FAMI: Untung laa Fami, Bos Kamcing ngan diee :D

Kesuma Angsana said...

he he he

Santan Manis said...

Kesuma Angsana: Muehehehehe ;D

FAMI said...

tpi takot gak klo nnti kne 'kencing' gan bos..hahhaha

Santan Manis said...

Fami: hahaha...pernah ke Fami? =D

FAMI said...

penah la jgak dlu sblom dpt kje bru nie...huhuhu...busuk n jahat sgt bos tu..n kak rock jgak...trauma dgn name tu..hehe

Santan Manis said...

FAMI: Ujian3. :)

KorN said...

haha. stok hidung kembang2 ye.. best cter ni.. lawak abis... ekekeke...
sumpah aku x pernah wat cam ni... haha

Cik PensiL said...

bagi alasan tu tiap ari kena penampaq lah jawabnya. haha

Zul De Alexis said...

hahahah..comel hidung tu..eh?:p

Santan Manis said...

Korn: Kembang tu laa menawan Korn. Muehehehe :D

Santan Manis said...

Cik PensiL: hahaha...betui2 =D

Santan Manis said...

Zul: Comel ke Zul? kehkehkeh :D

Nurul ain said...

boleh pengsan bos kalau hari-hari alasan yg sama.. ahaaa

Everything's Everythings said...

hahah kelakar betul alasan dia xD

Santan Manis said...

Nurul Ain: bukan setakan pengsan Ain, silap haribulan Meroyan terus bos. ekekekeke =D

Santan Manis said...

Everything's: Alasan munasarawak sgt tu. hehehehe =D

Anonymous said...

hahaha...lobang hidung buat aku ghairah tu,,hahha ..lawak :D