Blog Saya Biasa-Biasa Je Tapi Cool

Salam Samarinda semua...hari nie, SM terpanggil untuk join Contest yang dianjurkan Oleh Cik Si Pipi Merah yang cun-melecun nie..hehehe *bodek =D. Walaupun agak terlambat untuk menjoinkan diri dalam contest "Blog Saya Biasa-Biasa Je Tapi Cool", tak kira, nak join jugak.Muehehehe. Sesapa nak join boleh laa klik klik banner beliau kat bawah nie ok.


 Klik banner untuk join beramai-ramai ;D


Entry yang terbaik bagi SM setakat nie..mmmm.... semua terbaik kut.... hahaha. *perasan nak berambus! kehehkeh. yang rasa-rasa macam tak berapa nak merapu sangat, rasanya Entry nie kut. ntahlaa...Entry SM semua merapu kut, mana ada yang serius, semua jenis yang masuk air. Kehkehkeh =D.

Calon-calon blogger yang bertuah untuk di TAG supaya menjoinkan diri dalam Contest nie ialah :

Timm_bill



K,BYE.


P/S: JOM JOIN RAMAI-RAMAI! =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

20 comments:

Santan Manis said...

JOM join reramai :D

timm_bill said...

SO SWEET SM!! maceh taq, i'allah boley join..huk3.. (terharu2)

Santan Manis said...

Timm_bill: Sesama ;)

لين Si Pipi Merah said...

thanks sebab join..gud luck taw! lynn ada buat segmen lagi satu.paling senang dan mudah je..
nanti singgah yep ;)

segmen tu.insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

Santan Manis said...

Okep ;)

FAMI said...

oh SM...i join too..hehe

Santan Manis said...

FAMI: link kan entry Contest tu kat Penganjur "Cik Lynn" kita :)

لين Si Pipi Merah said...

boleh. nak jadi sponsor eyh? makasih.. u r in the list. :)

Santan Manis said...

Si Pipi Merah: Set!!! hahaha ;D

NUR AIN AZMAN said...

Thumbs Up :)

Santan Manis said...

NUR AIN AZMAN: ;)

Anonymous said...

best laa blog ni. :)

Santan Manis said...

Tengs Anonymous :)

Santan Manis said...

Tengs Anonymous :)

hainom OKje said...

He...he... lawak lah awak ni... kalau Amitabh Bachan baca cam ne...he...he...

Retis punya blog tu on lagi ke? Ke dah lama tak update?.....

Singgah balas ini dan folo

Santan Manis said...

hainom OKje: hahahah...xpa Pakcik Amitabh dia sporting jee kak.kehkehkeh. ada stgh tu yg masih on..ygg stengh lagi dah bersarang.muehehehe :D

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN SM

Santan Manis said...

dEdEQ wishEs: thanks dEdEQ ;)

Santan Manis said...

dEdEQ wishEs: thanks dEdEQ ;)

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html