Bebudak Baik =)

Cuba Try Test! :)

Tajuk kat atas x kena langsung ngn entry....hahaahah ...sental jer lah dok! heheh...ok...Time nie tgh bosan2 xde keja nak buat so aku pun ngn tetiba jer rajin le plak nak duk edit gambar bebudak kelas aku.... tapi nampak gaya cam x jadi jerr...hahahh.... mulaa2 aku lukis dulu kat kertas lukisan, then baru apply kat photoshop.... rumit jugak laa nak buat benda nie...lepas satu-satu nak kena detailkan! 


So nielah hasilnya! Jeng! Jeng! Jeng! (bajet cam gempak sangat la tu!! huhu! :) )



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tarrrarrr! nie laaa hasil yang x seberapa sangat tuu... (gempak jer lebey tadi tuu..kikikiki) .... saja laaa duk edit2 ,cozz da nk last sem daaaa...t,kalo da abis study boley laa dok kelebek2 muka depa suma nie...hahaah....mmg susah n rumit laa nk buat benda alah nie,

sebab aku x guna pensel yang lukis tuu(mahal kot nk beli menda tu) ...mmmm...terpaksa laa guna manual iaitu ngan mouse! hahahah ...hah! sesapa yg ada nk sruh aku edit2 gambar korang..bagi laa gambar (cesss cakap cam pro jer!perasantan nk mamfus! hahah)...k.lah jumpa next entry ok.


K,BYE.


Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

5 comments:

FAMI said...

uittt.....lawanyeeee

lynndAmya said...

haha kira ok lah tu, rajinnn...ak malas nk wat :p hahaha

Santan Manis said...

fami:tq =)

Santan Manis said...

lynda: =D

Anonymous said...

syes cantik! SM lukis muka saya buleh.. ;)