Susah Nak Tahan!!!

As-Salam & gud night suma.....harap2 suma sihat & bertambah "BOLAT" cam S.M yee...hahahah..bab2 merapu-merapan nie serah kat S.M kalo cakap...heheh....k,laa..nk story sikit pasal "susah nk tahan!" apa yg susah nak tahan sangat tu kan?? macam2 laa aku ni...tajuk entry ntah apa2 da dok merapu...kikikiki...

Cite dia camnie...semalam member roomate S.M Si Asron tu baru sampai hostell, yee laa org tu dapat cuti raya haji 3 minggu lebih..bestlaah! aku jee yg x dpt membalikkan diri ke kampung halaman!!(Ayat!Mat Jenen sangat!) hahahh....ok..semalam dia baru sampai, kebetulan pulak bil "P1" kitrng x byar agi...line pun lembab semacam jeeee...huhhhuhuhuh...pastu si Asron pun ajaklaa S.M pegi bandar, bayar P1 sekali...S.M pun cam biasa laaa OK jer...tapi ada syarat, S.M cakap kt dia....

S.M : eh nnti kalo kita gi bayar bil P1 tuuu....kita  terus balik yaw! x nk pegi mna2 doh...

Asron : "OK" (dgn ringkasnya dia jawab)

S.M : OK yaw!

 Pastu kitwangpun terus laaa menjahanamkan diri pegi ke East Cost Mall Kuantan utk bayar P1 'sahaja'!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Si Asron tgh bayar bil "P1" , S.M cbuk tgh dok kelebek2 pakej "P1" yg terbaru kat belakang time nie =D hahahahah...........(S.M mmg jenis yg x reti nak dok diam!!)hakhakhakahk!







Nie laa pakej yg S.M dok kelebek2 tuuuu...nampak cam best!! (nampak jee cam best! biasa2 jee..hahah)



Nie laa akak "Heng lai kang"! yang jaga kaunter P1 kat situ! memandai je S.M Heng Lai Kang bagai...S.M bedal jer lantak korang laa nk caya pun boleh x nk caya punu boleh...hahahh (Kalo akak tu baca blog nie mampus aku! hekhekhekhek)




Pas jer bayar P1 nie kan...Si Asron lark tetiba nak gi "Care4" puleeekkkk! hahahah.....mmm...daaa menyimpang daaa perjanjian di awal perancangan tadii......hakhakhak.... S.M OK jerrrr....kitawang pun gi laaaa Care4 sebab Asron nk pegi beli "GAS MASAK!" yg kecik tu. (ntah yeye jee nama benda alah tu "gas masak") S.M main sental sebut jerrr OOiii...hahahhahahah.. =P

Nie laa rupa benda alah "GAS MASAK" tuuu... RM4 lebih jer kut sebotol benda nie.. =)


S.M main snap jer Pict VACUM MERAH cute niee...t nk beli satulaaa...kt Care4 jerr benda alah nie! =D



Pastu, lepas settle je Si Asron tu beli gas tuuu...kitwang pun kuar laa dari Care4... Tetiba S.M terbau laaaa something yg mengkhayalkan hingga tertusuk kat dalam lubang hidong S.M...Aduh!! mai daaaa penyakit "Susah nak Tahan" S.M nie...nk tau S.M bau benda apa?? haaaaaaaaaaaaaaah! "KFC" deerrrrr!  Aduhhhh nie x tahan nie...kebetulan time tu daa dkt kul 9.32pm camtuuu laa lebey kurang..KFC daaa nk tutup daaa time tuu..

S.M pun ajak laa si Asron supaya menjahamkan diri kat KFC "kejap"...hahahah...Asron pun akur jee laaa...sebab S.M ada janji ngn dia nak belanja dia makan KFC kalo S.M dapat "something" . Utk melaksanakan Nazar S.M tuu.....so S.M pun belanja laa Si Asron tuuu...(Alaaaa kalo x sebab Nazar tuuu pun S.M mana bley tahan kalo bau2 aroma yg sakit hati bila hidu! cam KFC laa contoh dia...hahahh!)

Si Asrom order  set Snake Plate yg Crunch Tomyam tuuu...sebab yg Ori ngn Spicy daa abis!
<--Air Pepsi -->asron punya!





 S.M order Snack BoX jerr yg ada kentang ngn ada ayam seketul tuu (sebab S.M da mkn Nasi daaa! nk laa kna jimat2 sama kaa! lahap2 jugak, duit pun kna gak la simpan sikit time sesak2! heheheh =D)

<-Air Pepsi S.M punya! ;) ->


 Coleslaw !! mmg kalo suap jer kat mulut ...pergggggh! sedap laa jugak...hahahahah =D



Benda alah kentang nie! yg buat S.M Ketagih cam hisap DADAH! kalo x dapat benda alah nie! (habis suma dadah2 kuar! tapi korang jgn try2 nak hisap dadah pulek yow!! hahah...boleh bawak maut OOiiii! x mo2!)





Si Asron makan dgn sopan - santun skali!!..... =D




 X senonoh S.M makan bersepah kat atas meja tu! hahahah..... buruk tul kalo S.M melantak! samapi X ingat dunia! kihkihkih


Jam daa dkat kul 10.11pm camtu...KFC daaa nk tutup time nie! S.M ngn Si Asron buat2 cam x nak balik jer...hahahha..pekerja KFC kt ctu daaa mengumit-ngumit mulut time tuuu...kitwang relax jeee, saje bagi diorg panazzzzzz!hahaahah... =P


Pas mkn KFC tu terus kitawang balik!!hahahahah.....Dari ke nk bayar P1 jeee, kesudahanya melencong ntah mana2! hahaahah! Cammana laaa baadan nie x koi "BOLAT" asyik melantak jeee kejaaa...x tahu laa 3 tahun akan dtg ni badan S.M makin besar ke makin kecik! mintak2 laaa makin kcik OOiiii! T___T . berangan sampai ke Tua laaa nk kurus!! DIETnye x jugak! cehhh!! hakhakahkahak! k,laaa...nnt jumpa gi next entry!!

BYE! =D

P/S : S.M kalo melantak memang BURUK! hahahh =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

2 comments: