PREVIEW "AKU BUKAN TOMBOY"!!!




As-Salam & selamat malam....harap2 suma dalam keadaan sihat2 & "bolat2" cam S.M yee...hahahah.... melalut x tentu hala =) ...Korang daaa tgk daa cita "Aku Bukan Tomboy"? S.M baru jee balik tgk cita tuu..daa laa lagi 2,3 hari lagi nak exam..sempat lagi nak pegi tgok wayang bagai..hadooi! hahahh... nak buat cam mana, mmg jenis x reti nak duk diam...kaki nie mmg x leh dok diam (<-cover baik punya, salahkan kaki! hahah) ...  S.M cek kat dalam tenet, cita ni start kul bapa? yg ada cuma pkul 7.55pm, 10.30pm & 12.45pm.. So  S.M pun pegi laa tgok kul 7.55pm tuu..sebb si Assron tu ada kja nk buat, x leh laa nk blik lmbat sgt!




Sebelum tgk tu sempat lagi, S.M gi menjamah jap !! Lapooooooor time tu..x mkn nasi lagi! (ye laa x mkn  nasi lagi, daahh jenis kuat melantak, pantang ada peluang, laju jer bedal apa yg patut! hahah =D)

Pekena NASI GORENG PATAYA dulu! kat Restoran "JOM MAKAN"!( "Jom" tu bkan S.M tulis yee...akak owner kedai tuu yg tulis! S.M ingatkan akak tuu tulis no. Fon dia ke apa.... rupa2nya tulis p'kataan "Jom"..pastu S.M pikir2 balik...akak nie ajak aku gi mana? Tetiba .. Oooo...sebenarnya akak nie nk promote kedai dia laa ni konon2 nya.. Restoran dia nama "JOM MAKAN"..patut laaa..hahaha..macam2!! =D)







Sampai je kat ECM Kuatan terus gi beli tiket dulu... Sampai kat kaunter tiket tu tepat jam kul 8! tanya abg kaunter tu "Ada lagi x tiket?" abg tu kata "Ada"...hah..apa lagi dgn Rakusnya terus beli! hakhakhak (Berjaya gak! ingatkan x Sempat daa tadi, sbb lewat sgt sampai! T_T)






Citer "AKU BUKAN TOMBOY" ni mmg best laa... wa cakap lu! x da laa tangkap leleh sgt cam cita Hindustan nu! kalo bawak family ngn anak2, memang sesuai laa, x da babak yg menghairahkan cam dlm cita org putih tuu...hehehh (gelak jahat). Cita dia Komedi Santai, mmg dari mula S.M masuk tuu asyik gelak je laa...sampai habis! hahahah.. mmg cam org gila S.M kat dlm wayang tuu...gelak je memanjang!(nasib x mengilai!) heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ =D hahahaha!


Scha Al-yahya, Shaheizy Sam, & Samsul yusof memang mantap lam cita nie! & semua pelakon lam cita nie mmg pandai bawa watak masing2! tambah2 Si Salina Saibi! mmg Syiooook habis laa, dia bawa watak TOMBOY! menjadi gila waa cakap lu! hahah...  Korang pegi tgk laa sendiri...penat lak S.M nk menaip pjg2! heheheheh =P!




Sapa yg blom tgk lagi tu S.M "Preview" gambar jer laa kt korang yaww! hahahah =D 

-
-
-
-






Si Shiera ngh ngorat2 Scha time nie! =P ( diorg nie keja kat kedai "PIZZA" )







Sekali angkut geng nk belasah si Shaheizy Sam..nk tau sbb apa? haaaa...nk tau gi laa nengok sendri...huwawawawawa! =D






Babak Samsul Yusof , first time drive motor!! hahaahah...Sakit usus perut S.M gelak! hakhakhakhak! =D







 "AKU BUKAN TOMBOY"!






 S.M tgk org sibuk dok tulis kat kertas warna-warni kat tepi kaunter tiket wayang  tuuu...pastu tepek kat "BlackBord" tuu...maybe komen lpas tgok cite kut! ntah! malas laa S.M nk dok pi Kelebek benda alah tu! hahah =D



Mujur laa cita nie best!!!! x rugi laaa S.M lebur duit dok tgk cita nie! hahahhh.....  sapa2 yg blom gi tgk gie cite ni..gi laah tgk ramai2! ajak Tok nek, Tok ngah, Tok nyang, Mak Lang, Pak Teh, Pak Su, Mak Tok, Tok Ayah, Pak Tam, Pak ndak, Mak cik Habsah, Mak Nab, Mak kiah, Mak Long Leha , korang gi nengok cita nie!! Confirm meriah panggung wayang tu, ye laaa semua pakat2 dok melatah!! hahahah =D

K. laaa...jumpa lagi Entry akan datang yaw! S.M x boleh nk berblog-blog sgt skunk nie!! Coz, tgh BZ nk exam T_T! huhuh..


K,BYE. =D



P/S:Rating filem nie S.M bagi 4.2 / 5!! =D

Jom mengomen-ngomen Kat Bawah Nie :)

9 comments:

Aida Omar said...

so kesimpulannya memang best lah kan citer nie? macam lawak2 sikit pun ada kan? paling jadi muka si syirah halimah jongang tu, muka dia dah macam tomboy. hehe.

btw tnkz sudi singgah blog aida :)

El-Janna said...

wahh ni yg mcm nk g ni

Santan Manis said...

Cik Aida: mmg gelak memanjang kat dalam panggung tuu...Shiera serius muka cam laki ...hahahha

Santan Manis said...

Cik El-Janna: mmg best pun..x rugi beli tket tgk cite nie ;) hikhikhik

ADEEYA said...

:)

Miss Volvo said...

comel gile scha tp aku mls bnk tgk cite mlyu kat wyg haha

N A T A S Y A ツ said...

wah , macam best :D
cerita sikit ^^

*tengok hari rabu kat GSC ?
hoho , lebih murah xD

Santan Manis said...

Miss volvo: hahah..try laa gi nengok cita nie. kompom fall in love kt cita melayu lpas ni..hahah :D

Santan Manis said...

cik natasya: a,a...selalu gak tgk hari rabu.. murah gila! hikhikhik ;D